کد خبر : 297
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۲ - 00:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

گزینه های سرمربیگری تیم امید مشخص شدند

گزینه های سرمربیگری تیم امید مشخص شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  تیم امید ایران همچنان سرمربی ندارد و طبق شنیده ها، رحمان رضایی، امیر حسین پیروانی، حمید استیلی و محسن عاشوری از گزینه‌های سرمربیگری تیم امید ایران هستند. تیم امید آبان ماه سال جاری بازی های مقدماتی قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا را پیش رو خواهد داشت. این بازی ها در یازده گروه برگزار می شود که ایران هم درخواست میزیانی یکی از گروه ها را داده است.

اخبار مرتبط:
زاینده‌رود فقط ۲۶ درصد آب ذخیره دارد
زاینده‌رود فقط ۲۶ درصد آب ذخیره دارد

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: تا ۱۷ تیر تنها ۲۶ درصد ظرفیت سد پُر شده و حجم فعلی آب در رتبه پنجاهم از ۵۴ سال گذشته قرار دارد، به همین دلیل خواستار صرفه‌جویی حداکثری در مصرف آب هستیم.

ایران به جمع ۲۵ کشور تولیدکننده برق خورشیدی جهان می‌پیوندد/ ۱۰ هزار واحد صنعتی به انرژی خورشیدی منتقل می‌شوند
ایران به جمع ۲۵ کشور تولیدکننده برق خورشیدی جهان می‌پیوندد/ ۱۰ هزار واحد صنعتی به انرژی خورشیدی منتقل می‌شوند

استاندار اصفهان با اشاره به افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شهرستان کوهپایه گفت: با راه‌اندازی این نیروگاه، ایران به جایگاه بیست و پنجمین کشور تولیدکننده انرژی خورشیدی در جهان خواهد رسید.

صنعت اصفهان شدیداً نیازمند حمایت است
صنعت اصفهان شدیداً نیازمند حمایت است

استاندار اصفهان با اشاره به نقش صنعتگران اصفهانی در اعتلای استان گفت: صنعت اصفهان شدیدا نیازمند تیمارداری و حمایت است چراکه صنعت زنده در اصفهان و شادابی این استان، ایران مقتدر را رقم می‌زند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است