کد خبر : 297
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۲ - 00:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

گزینه های سرمربیگری تیم امید مشخص شدند

گزینه های سرمربیگری تیم امید مشخص شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  تیم امید ایران همچنان سرمربی ندارد و طبق شنیده ها، رحمان رضایی، امیر حسین پیروانی، حمید استیلی و محسن عاشوری از گزینه‌های سرمربیگری تیم امید ایران هستند. تیم امید آبان ماه سال جاری بازی های مقدماتی قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا را پیش رو خواهد داشت. این بازی ها در یازده گروه برگزار می شود که ایران هم درخواست میزیانی یکی از گروه ها را داده است.

اخبار مرتبط:
هرخدمت درمان در اصفهان زیان است؛ نمیتوان کرکره بیمارستان را پایین کشید
هرخدمت درمان در اصفهان زیان است؛ نمیتوان کرکره بیمارستان را پایین کشید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعلام آمار رسمی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا و افشای بدهی‌های هزاران میلیاردی نظام درمان گفت: هر خدمت درمان در اصفهان زیان است.

تصادف پژو ۴۰۵ و نیسان در جاده قدیم کاشان–قم یک کشته داشت
تصادف پژو ۴۰۵ و نیسان در جاده قدیم کاشان–قم یک کشته داشت

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی کاشان از وقوع یک تصادف مرگبار در جاده قدیم کاشان–قم خبر داد و گفت: برخورد یک دستگاه نیسان وانت با پژو ۴۰۵ منجر به جان باختن راننده پژو در صحنه حادثه شد.

مذاکرات ژنو؛ اختلافات ایران و آمریکا ممکن است فردا کم شود؟
مذاکرات ژنو؛ اختلافات ایران و آمریکا ممکن است فردا کم شود؟

دکتر راز زیمت مدیر برنامه ایران و محور شیعه در مؤسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی (INSS) گفت: از آنجا که ایران از ژوئن به بعد اورانیوم غنی نکرده، تا حدی امکان انعطاف وجود دارد. گزارش‌هایی در ایران منتشر شده که نشان می‌دهد ایرانی‌ها ممکن است حاضر باشند غنی‌سازی را برای چند سال به‌طور موقت متوقف کنند و در مقابل، آمریکایی‌ها حق ایران برای غنی‌سازی را به رسمیت بشناسند و شاید بعد از چند سال غنی‌سازی از سر گرفته شود. با این حال، مشخص نیست که آیا این کافی است یا خیر.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است