کد خبر : 296364
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ - 16:13
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رافائل گروسی: پیشنهادی را به ایران دادم که شامل گام‌های عملیاتی است

مدیرکل آژانس انرژی اتمی گفت: همان طور که آقای اسلامی گفت یک‌سال قبل بر سر بیانیه مشترک توافق کردیم و آن سند مهمی بود که امضا شد درباره سطح همکاری‌های نظارتی و پادمانی و آن‌چه نیاز است برای حل مسائل باقی مانده را بیان می‌کند. این سند گام‌های اضافی که طرفین بایدبردارند و این گام‌ها با وجود کاستی‌ها برداشته شده را بیان می‌کند. امروز توافق کردیم این سند ادامه پیدا کند و مفاد آن معتبر است

رافائل گروسی: پیشنهادی را به ایران دادم که شامل گام‌های عملیاتی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که جلسات خیلی مهمی در تهران داشته است.

رافائل گروسی در نشست خبری مشترک با محمد اسلامی در حاشیه اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای در اصفهان گفت: امروز در شهر زیبای اصفهان شهر ادبیات و موسیقی و تاریخ حضور دارم و خوشحالم. روز دوشنبه نشست‌های مهمی را با مذاکره کننده ارشد و وزیر خارجه ایران در تهران داشتم. ما در مرحله حساسی هستیم و این شروع فعالیت‌های جدید میان ایران و آژانس است.

وی ادامه داد: همان طور که آقای اسلامی گفت یک‌سال قبل بر سر بیانیه مشترک توافق کردیم و آن سند مهمی بود که امضا شد درباره سطح همکاری‌های نظارتی و پادمانی و آن‌چه نیاز است برای حل مسائل باقی مانده را بیان می‌کند. این سند گام‌های اضافی که طرفین بایدبردارند و این گام‌ها با وجود کاستی‌ها برداشته شده را بیان می‌کند. امروز توافق کردیم این سند ادامه پیدا کند و مفاد آن معتبر است.

گروسی گفت که پیشنهادی را به ایران دادم که شامل گام‌های عملیاتی است و تیم‌های طرفین در نشست جداگانه و در حال تعریف این گام‌های عملیاتی دو طرفه هستند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: موافقت ضمنی آمریکا با فعالیت ۵ هزار سانتریفیوژ در ایران
نماینده مجلس: موافقت ضمنی آمریکا با فعالیت ۵ هزار سانتریفیوژ در ایران

آمریکا از ما می خواهد «تا 25 سال از 3.6 درصد بیشتر غنی سازی نکنیم، فقط 5 هزار سانتریفیوژ داشته باشیم».

آصفری: ترامپ و کشورهای عربی نمی‌توانند اصالت نام «خلیج فارس» را از بین ببرند
آصفری: ترامپ و کشورهای عربی نمی‌توانند اصالت نام «خلیج فارس» را از بین ببرند

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: اسناد تاریخی هزاران ساله، دال بر اصالت نام خلیج فارس است و این واقعیت با پول تغییر نخواهد کرد و ترامپ و کشورهای عربی کاری از پیش نخواهند برد.

جعفرزاده ایمن آبادی: ناترازی تدبیر نشود، نارضایتی به بار می‌آورد
جعفرزاده ایمن آبادی: ناترازی تدبیر نشود، نارضایتی به بار می‌آورد

اینکه مسئولی تمام تقصیر ناترازی را متوجه جامعه کند و بگوید «مردم درست مصرف نمی کند»، هدفش فقط پاک کردن صورت مسئله و رفع تکلیف است ضمن آنکه این حرف او باعث ناراحتی و دلخوری عمومی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است