کد خبر : 295209
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - 14:36
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عباس سلیمی‌نمین: مردم به نامزدهای افراطی رای نَدهند / باید افرادی انتخاب شوند که سرنوشت بهتری را برای مردم رقم بزنند

تحلیلگر اصولگرا گفت: این تصور که همه نامزدها مثل همدیگرند، درست نیست. بعضی ها افراطی هستند و با وجود آنکه مورد توبیخ رهبر معظم انقلاب قرار گرفتند و وضعیت بسیار دشوار و پیچیده بین المللی را می‌بینند، همچنان بر طبل افراط و برخوردهای سطحی می کوبند. در بین نامزدها، اگر کسانی که عقلانیت قوی تری دارند انتخاب شوند، دست کم می توانند در قانون گذاری و رقم زدن سرنوشت جامعه بهتر عمل کنند.

عباس سلیمی‌نمین: مردم به نامزدهای افراطی رای نَدهند / باید افرادی انتخاب شوند که سرنوشت بهتری را برای مردم رقم بزنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: مرحله دوم انتخابات مجلس ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود تا مشخص شود چه کسانی قرار است بر ۴۹ کرسی باقیمانده از مجلس دوازدهم جلوس کنند. گرچه ۸۰ درصد حوزه های انتخابیه نمایندگان خود را شناختند و تقریبا چارچوب و گرایش سیاسی مجلس آینده مشخص شد اما هنوز معلوم نیست کدام مجموعه جناح اکثریت را تشکیل می دهد.

سلیمی‌نمین درباره اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس گفت: فقط در تهران سرنوشت ۱۶ کرسی در دور دوم مشخص می شود بنابراین حتی یک رأی هم می تواند اثرگذار باشد. امیدواریم تمام کسانی که به سرنوشت کشورشان اهمیت می دهند پای صندوق رأی حاضر شوند و بررسی لازم را برای انتخاب نامزدهای مورد داشته باشند.

وی افزود: این تصور که همه نامزدها مثل همدیگرند، درست نیست. بعضی ها افراطی هستند و با وجود آنکه مورد توبیخ رهبر معظم انقلاب قرار گرفتند و وضعیت بسیار دشوار و پیچیده بین المللی را می‌بینند، همچنان بر طبل افراط و برخوردهای سطحی می کوبند. در بین نامزدها، اگر کسانی که عقلانیت قوی تری دارند انتخاب شوند، دست کم می توانند در قانون گذاری و رقم زدن سرنوشت جامعه بهتر عمل کنند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار کرد: متأسفانه در برخی حوزه ها با کم کاری رشد شناخت را کُند کردیم؛ وگرنه چرا امروز ما باید نگران تخریب گری ها باشیم. تخریب گری ها در دهه نخست انقلاب در اوج قرار داشت و مردم به یک شناختی رسیدند و این شناخت باعث شد تخریب روند نزولی پیدا کند.

وی افزود: گروه های تخریب گری همچون مجاهدین خلق در ابتدای دهه شصت، شخصیت هایی مثل شهید بهشتی را قبل از شهادت ترور شخصیتی کرده بودند، به طوری که تصویری که از آنها در ذهن جامعه ایجاد شده بود بسیار با واقعیت تفاوت داشت. خیلی ها بعد ها متوجه شدند تحت تأثیر چه کسانی این تخریب ها را پذیرفته بودند.

سلیمی نمین گفت: امروز متأسفانه دوباره شاهد تکرار روند تخریب گری برای محروم کردن جامعه از شخصیت های توانمند هستیم. شهید بهشتی تخریب شخصیتی شد چون عنصر قوی در حوزه مدیریت بود. دشمن می دانست با وجود بهشتی بسیاری از برنامه های آنها ناکام خواهد ماند و نمی تواند به منزل برسد.

وی افزود: زمانی جامعه فهمید فریب تخریبگران را خورده است که شهید بهشتی به دست عوامل دشمن به شهادت رسید. آن زمان شوک به جامعه وارد شد و مردم دیگر تحت تأثیر این تخریب گری ها قرار نگرفتند. اگر امروز شاهدیم دوباره دارد تخریب در جامعه ما رایج می شود باید انتقال تجارب گذشته به جامعه را وظیفه خودمان بدانیم تا دیگر نگذاریم دشمن با تخریب گری، جامعه را از حضور شخصیت های توانمند محروم کند.

اخبار مرتبط:
کیهان: مجلس یازدهم خوب کرد که به روحانی اجازه امضای یک برجام دیگر را نَداد
کیهان: مجلس یازدهم خوب کرد که به روحانی اجازه امضای یک برجام دیگر را نَداد

روزنامه حسین شریعتمداری برای چندمین بار ادعای تکراری خودش درباره امضای برجام 2 و 3 را مطرح و منتشر کرد.

صادق زیباکلام: از زندان اوین می‌تَرسم / چون گفتم هسته‌ای به درد کشور ما نمی‌خورد یکسال به من حبس دادند
صادق زیباکلام: از زندان اوین می‌تَرسم / چون گفتم هسته‌ای به درد کشور ما نمی‌خورد یکسال به من حبس دادند

استاد سابق دانشگاه تهران گفت: بسیاری رفتن به اوین را افتخار می‌دانند اما من با کمال شرمندگی شاید به خاظر ترس، ضعف و یا بی‌عرضگی و هر چه شما می‌گویید، اوین رفتن را افتخار و سعادت نمی‌دانم وظیفه بنده نوشتن است.

استاندار سابق مازندران معاون پارلمانی رئیسی می‌شود
استاندار سابق مازندران معاون پارلمانی رئیسی می‌شود

شنیده‌ها حاکیست که سید محمود حسینی‌پور استاندار سابق مازندران جایگزین سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور می‌شود.حسینی‌پور اخیراً به عنوان «رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی» منصوب شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است