کد خبر : 293745
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۰ - 20:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پس از ۱۲ روز وقفه؛

آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد

اصفهان- آب زاینده‌رود در زیر پل‌های تاریخی شهر اصفهان دوباره جاری شد.

آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جریان آب ساعت یک بامداد امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین به اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی این شهر جاری شد.

به نوشته مهر؛ خروجی سد زاینده‌رود با هدف توزیع سومین نوبت آب برای آبیاری اراضی کشاورزی شرق اصفهان از عصر روز سه‌شنبه افزایش یافت.

هنوز مشخص نیست که آب قرار است چند روز برای اراضی کشاورزی اصفهان رهاسازی شود و جریان آب در شهر اصفهان ادامه داشته باشد.

در این ارتباط احمدرضا صادقی سرپرست معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به خبرنگار مهر گفت که تعداد روز و حجم رهاسازی آب طی جلساتی با نمایندگان کشاورزان و مسؤولان استانداری در روزهای آینده مشخص خواهد شد.

ذخیره سد زاینده‌رود روز گذشته ۳۸۳ میلیون مترمکعب و میانگین بارش‌ها در ایستگاه (چلگرد) سرشاخه اصلی حوضه زاینده رود یکهزار و ۲۰ میلیمتر اعلام شد.

پیش از این در سال زراعی امسال ۲ نوبت آب برای اراضی کشاورزی شرق و غرب اصفهان توزیع شد. نخستین نوبت از رهاسازی آب برای کشت پاییزه کشاورزان شرق و غرب اصفهان ۲۰ آبان ۱۴۰۲ به مدت ۱۷ روز انجام شد و دومین نوبت از سوم فروردین ماه امسال به مدت ۱۲ روز (تا ۱۵ فروردین) آب در زاینده رود اصفهان و کانال‌های کشاورزی شرق و غرب جریان داشت.

به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، آبان سال گذشته بین ۳۸ هزار تا ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات رفته است.

نرسیدن یا کم‌رسیدن آب به برخی کانال‌های کشاورزی در دومین نوبت توزیع آن، سبب خساراتی به کشت کشاورزان شرق و غرب اصفهان شده است.

اخبار مرتبط:
ستاد ملی مقابله با فرونشست برای نجات میراث جهانی اصفهان تشکیل شد
ستاد ملی مقابله با فرونشست برای نجات میراث جهانی اصفهان تشکیل شد

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان گفت:با تصمیم هیئت دولت، ستاد ملی مقابله با فرونشست زیر نظر معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل می‌شود تا از تخریب بناهای تاریخی و میراث جهانی اصفهان جلوگیری کند.

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی مهر ماه سال ۱۴۰۴
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی مهر ماه سال ۱۴۰۴

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان شرایط و زمان اعزام مشمولان پایه خدمتی مهرماه ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

۶ طرح بزرگ گردشگری در اصفهان مصوب شد
۶ طرح بزرگ گردشگری در اصفهان مصوب شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تصویب ۶ طرح بزرگ گردشگری با ۳۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان اصفهان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است