کد خبر : 293635
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ - 21:34
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ابراهیم فیاض: نتیجه تیترهای منفی و تلخ اشاعه افسردگی و اضطراب در جامعه است

جامعه‌شناس و تحلیلگر اصولگرا مدعی شد: وقتی مطالب آرامش بخش در کنار موضوعات انتقادی مطرح نشود و فقط مردم با یکسری تیترهای منفی و تلخ مواجه می شوند که نتیجه اش اشاعه افسردگی و اضطراب در جامعه خواهد بود.

ابراهیم فیاض: نتیجه تیترهای منفی و تلخ اشاعه افسردگی و اضطراب در جامعه است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: ابراهیم فیاض درباره مولفه های امنیت روانی جامعه گفت: امنیت روانی در جامعه وقتی برقرار می شود که «امور در آینده قابل پیش بینی» و «هم‌شکلی در حال» وجود داشته باشد. اگر آینده قابل پیش بینی نباشد اضطراب ایجاد می شود مثلا فرد می گوید «درس می خوانم ولی می دانم به جایی نمی رسم» یا «کار می کنم اما بعید می دانم به جایی برسم».

وی افزود: منظور از «هم‌شکلی در حال» این است که وقتی جامعه مطالبه، نیاز یا انتظاری دارد اما به آن درست جواب داده شود. اگر چنین معادله ای برقرار نباشد امنیت روانی در جامعه از بین می رود مثلا اگر دولت آمار غیرواقعی دهد یا طوری رفتار کند که مطابق انتظار جامعه نیست، اینجا نیز حدود و مرز امنیت روانی نقض می شود.

این استاد دانشگاه نوسازی های عامرانه با مدل غیربومی را نیز یکی دیگر از عوامل نقض امنیت روانی جامعه خواند و یادآور شد: البته این نوسازی ها ابتدا شیرین است اما به تدریج تلخی هایش آشکار می شود که از علائم آن بروز افسردگی و خودکشی است مثل آنچه در مشروطه و زمان رضاشاه شاهدش بودیم.

وی درباره مرز بین حفاظت از امنیت روانی جامعه با ایفای رسالت رسانه ای افزود: بزرگترین نقش رسانه در ایجاد و تقویت «امنیت روانی جامعه» آن است که گذشته را بتواند به حال و آینده وصل کند. امروز برخی رسانه ها به نام اصطلاحات کیفی همچون «توسعه» فقط همه کارها و اقدامات را می کوبند که این روش درستی نیست. وقتی مطالب آرامش بخش در کنار موضوعات انتقادی مطرح نشود و فقط مردم با یکسری تیترهای منفی و تلخ مواجه می شوند که نتیجه اش اشاعه افسردگی و اضطراب در جامعه خواهد بود.

این کارشناس مسائل اجتماعی اظهار کرد: البته مسئولان نیز در حفاظت از امنیت روانی جامعه وظیفه برعهده دارند چون فرمان اداره کشور دست آنهاست. شکل صحیح اطلاع رسانی امور خیلی مهم است. گاهی مسئولان وقتی با بحران مواجه می شوند به جای تدبیر موضوع، بحران را به جامعه منتقل می کنند یا برعکس به جای آمادگی دادن به جامعه از طریق اطلاع رسانی درست و به موقع، رویه سکوت پیش می گیرند که گاهی اوقات این خود مسئله باعث اضطراب جامعه می شود.

اخبار مرتبط:
جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد
جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد

طرح جدید دولت برای به‌روزرسانی شیوه توزیع سوخت از امروز وارد مرحله آزمایشی می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، قرار است در یکی از جایگاه‌های سوخت تهران، روند حذف کارت سوخت کلید بخورد و فرآیند سوخت‌گیری تنها از طریق کارت بانکی انجام شود.

منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد
منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد

یک فعال سیاسی گفت: ما با آمریکایی‌ها اختلاف نظر داریم. اگر آنها بپذیرند که اصل حق غنی‌سازی ایران را بپذیرند می‌توان حدود ۵۰ درصد اختلافات را مدیریت کرد؛ در غیر این صورت، به نتیجه نمی‌رسیم.

متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند
متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند

منوچهر متکی، نماینده تهران در مجلس گفت: آمریکایی‌ها می‌دانند که غنی‌سازی و حفظ اقتدار دفاعی ایران قابل مذاکره نیست با ورود به این مرزهای ممنوعه عرض خود را می‌برند و زحمت ما می‌دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است