کد خبر : 293456
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ - 04:28
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تشدید فعالیت سامانه بارشی طی ۲۴ ساعت آینده؛

هواشناسی اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی طی ۲۴ ساعت پیش رو هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح نارنجی هواشناسی زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و سبب خسارت‌های احتمالی شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

به نوشته مهر؛ برهمین اساس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح نارنجی اعلام کرد که فعالیت سامانه بارشی تا اواسط امروز چهارشنبه در مناطقی از استان به ویژه جنوب و جنوب شرق، ارتفاعات سمیرم، شهرضا، نائین، ورزنه و دهاقان شدت می‌گیرد.

بنابر اعلام اداره کل هواشناسی استان اصفهان طی ۲۴ ساعت پیش‌رو رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک موقتی، تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان در این اطلاعیه نسبت به جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها محلی، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، آبگرفتگی معابر عمومی، صاعقه، ریزش سنگ در نواحی کوهستانی، خسارت به سازه‌های موقت و خسارت به صنعت کشاورزی، اختلال در تردد در مسیرهای مواصلاتی استان اصفهان به استان‌ها یزد و فارس و کهکیلویه و بویراحمد هشدار داده و توصیه کرده است که هموطنان از رودخانه‌ها و مسیل‌ها فاصله بگیرند و از استقرار در مناطق مرتفع، اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، فعالیت‌های کوه‌نوردی بپرهیزند.

در اطلاعیه اداره کل هواشناسی استان اصفهان همچنین بر لزوم همراه داشتن تجهیزات لازم و سوخت کافی هنگام سفر با خودرو، خودداری از چرای دام و عدم تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، بازگشایی دهانه پل‌ها، انتقال نهاده‌های کشاورزی به مکان‌های مسقف تاکید شده است.

اخبار مرتبط:
آمادگی پدافندی تلفات حمله به سایت‌های هسته‌ای اصفهان را صفر کرد
آمادگی پدافندی تلفات حمله به سایت‌های هسته‌ای اصفهان را صفر کرد

مدیرکل پدافند غیرعامل اصفهان گفت: آمادگی‌ گسترده پدافند غیرعامل از جمله رزمایش پرتویی۱۴۰۳سبب شد حمله دشمن به سایت‌های هسته‌ای نطنز و اصفهان در جنگ اخیر هیچ تلفات انسانی نداشته باشد.

تاکسیدرمی‌های حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار اصفهان جمع آوری شد
تاکسیدرمی‌های حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار اصفهان جمع آوری شد

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست اصفهان از کشف و جمع‌آوری تاکسیدرمی‌ گونه‌های وحوش، اسلحه و ادوات شکار و مقدار گوشت بسته‌بندی‌شده‌ حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار خبرداد.

جمالی‌نژاد: تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی باید از متن به عمل تبدیل شوند
جمالی‌نژاد: تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی باید از متن به عمل تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: لازم است همه ظرفیت‌های علمی، تجاری و دانشگاهی استان در مسیر تبدیل تفاهم‌نامه‌های بین المللی به اقدام عملی به‌کار گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است