کد خبر : 292907
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۷ - 00:30
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رییس شورای شهر اصفهان:

مردم ایران از اقدام سپاه حمایت می‌کنند

رییس شورای شهر اصفهان گفت: مظلومین منطقه که تحت ستم اسراییل به پشتوانه آمریکا هستند از این انتقام خوشحال هستند. مردم ایران از این حرکت حمایت می‌کنند و پشتیبان نیروهای مسلح هستند.

مردم ایران از اقدام سپاه حمایت می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد نورصالحی صبح یکشنبه در نطق پیش از دستور صد و بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، با اشاره به انتقام سپاه پاسداران از رژیم صهیونیستی اظهار کرد: پاسخ ایران شب گذشته انجام شد و به اقرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی غیرقابل پیش بینی بود.

به نوشته مهر؛ وی افزود: شب گذشته تنها شبی بود که مردم فلسطین با آرامش خوابیدند و این نشان می‌دهد که باید با اقتدار به خباثت‌های این رژیم پاسخ داد. امیدواریم این حرکت درسی باشد تا فراموش نکنند و دور و بر منافع ایران نگردند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مردم اصفهان نیز شب گذشته در کنار مزار شهید زاهدی حضور پیدا کردند، موشک‌ها از آسمان اصفهان نیز عبور کردند و این موضوع سبب شکرگزاری و شادمانی مردم بود.

وی با تأکید بر اینکه این انتقام به تصمیم شورای عالی امنیت ملی صورت گرفته است، افزود: مظلومین منطقه که تحت ستم اسرائیل به پشتوانه آمریکا هستند از این انتقام خوشحال هستند. مردم ایران از این حرکت حمایت می‌کنند و پشتیبان نیروهای مسلح هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه نطق خود به آغاز به کار جدی فعالیت‌ها در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: از همین روزهای ابتدایی سال باید همه آنچه به عهده و مسئولیت مدیران است به صورت جدی دنبال شود.

وی ادامه داد: امسال یک سال طلایی است و پروژه‌هایی که شروع شده باید به زودی به بهره برداری برسد. تأمین اتوبوس، ناوگان عمومی، مترو، حلقه حفاظتی، مباحث زیست محیطی، نظافت و پاکیزگی شهر، پروژه‌های فرهنگی و … در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

نورصالحی تأکید کرد: قرار است هر هفته پیشرفت این پروژه‌ها رصد و دنبال شود تا اطمینان پیدا کنیم که طبق زمان بندی و براساس اهداف و برنامه‌ها پیش می‌روند.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم مردم شهر اصفهان هر هفته شاهد پیشرفت پروژه‌ها باشند و انتظار آن‌ها در همه حوزه‌های وظیفه‌ای مدیریت شهری برآورده شود.

اخبار مرتبط:
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: نشتی خطوط نفتی خاک استان را آلوده کرده است
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: نشتی خطوط نفتی خاک استان را آلوده کرده است

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان نسبت به آلودگی خاک استان بر اثر نشتی خطوط فرسوده انتقال فرآورده‌های نفتی و پسماندهای صنعتی هشدار داد.‌

خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌اند
خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌اند

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان گفت: خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌ است.

سرقت ۷۰ میلیاردی از منازل اصفهان کشف شد
سرقت ۷۰ میلیاردی از منازل اصفهان کشف شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: ۲ سارق که با دستبرد به ۱۰ منزل در شهر اصفهان و شهرستان شاهین شهر ۷۰ میلیارد ریال اموال شهروندان را به سرقت برده بودند دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است