کد خبر : 292903
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۷ - 00:20
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رییس اداره پیش‌بینی و مدیرت بحران مخاطرات وضع هوای استان اصفهان:

ناپایداری‌های جوی فردا در اصفهان آغاز می‌شود/افزایش ۲ درجه‌ای دما

اصفهان -رئیس اداره پیش‌بینی وضع هوای استان اصفهان گفت: ورود سامانه ناپایدار از سمت جنوب استان از بعدازظهر دوشنبه شاهد ناپایداری خواهد بود که این شرایط تا اواسط روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

ناپایداری‌های جوی فردا در اصفهان آغاز می‌شود/افزایش ۲ درجه‌ای دما

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی استان اصفهان اظهار کرد: بررسی خروجی مدل‌های هواشناسی بیانگر جوی نسبتاً پایدار طی امروز است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: از بعد از ظهر دوشنبه با ورود سامانه ناپایدار از سمت جنوب استان جو استان شاهد ناپایداری خواهد بود که شرایط ناپایداری تا اواسط روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیرت بحران مخاطرات وضع هوای استان اصفهان تصریح کرد: براین اساس امروز شرایط آسمان صاف در برخی ساعات افزایش ابر گاهی وزش باد پیش بینی می‌شود که از بعد از ظهر دوشنبه شرایط جوی به صورت ابرناکی وزش باد شدید و تند بادلحظه‌ای بارش باران در ارتفاعات و مناطق سردسیر برف و گاهی مه آلود مورد انتظار است.

وی گفت: مخاطرات همراه با این سامانه کاهش دید کولاک برف در ارتفاعات برفگیر جاری شدن سیل در رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها و معابر و روان آب در معابر پیش‌بینی می‌شود.

امینی با بیان اینکه دما طی ۲۴ ساعت آینده در اکثر مناطق استان یک تا دو درجه افزایش خواهد داشت، تصریح کرد: در این بازه زمانی بادرود با دمای ۲۴ درجه سلسیوس بالای صفر گرم‌ترین و بوئین میاندشت با دمای صفر درجه سلسیوس خنک‌ترین نقطه استان پیش بینی شده است.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است