کد خبر : 291885
انتشار : 2024/04/07 - 12:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کوشکی: اعضای کابینه دولت سیزدهم تَرسو هستند / رئیسی، نه تنها تورم را کنترل نکرد بلکه عامل تشدید تورم هم شده

تحلیلگر اصولگرا گفت: شعار سال گذشته «مهار تورم و رشد تولید» بود، دولت می گوید «توانسته تورم را کاهش دهد» اما واقعیت آن است که دولت نه تنها نتوانست تورم را مهار کند بلکه یکسری اقداماتی انجام داد که عامل تورم شدند.

کوشکی: اعضای کابینه دولت سیزدهم تَرسو هستند / رئیسی، نه تنها تورم را کنترل نکرد بلکه عامل تشدید تورم هم شده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: تعطیلات نوروز هم به پایان رسید و دولت رئیسی در آخرین سال مأموریت باید کارنامه عملکردی از خود ارائه دهد تا در انتخابات 1404 مورد قضاوت عمومی قرار گیرد اما سئوال اصلی آن است که این دولت برای گرفتن نمره قبولی با چه بحران هایی مواجه خواهد بود و آیا امکان مدیریت آنها را دارد یا خیر؟

محمدصادق کوشکی درباره بحران های پیش روی دولت سیزدهم گفت: «محافظه‌کاری» بزرگترین مشکل شخص رئیس جمهور و اعضای کابینه دولت سیزدهم است، همین مشکل می تواند 100 ها مشکل برای کشور ایجاد کند. دولت براساس قانون وظیفه دارد اقداماتی را در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی انجام دهد اما متأسفانه عموم اعضای این دولت به شدت محافظه کارند و اراده و جسارت لازم برای انجام وظایف قانونی شان را ندارند.

وی با بیان اینکه در همه ابعاد اجرایی ترس بر دولت حاکم است، افزود: رئیس جمهور و اعضای دولت سوگند خوردند که قانون اساسی و قوانین مصوب مجلس را اجرا کنند اما این کار را انجام نمی دهند. مصادیق ملموس زیادی را در حوزه های مختلف می توان برشمرد.

این استاد دانشگاه دولت سیزدهم را بی اراده خواند و اظهار کرد: عملکرد این دولت در انجام وظایف قانونی خیلی ضعیف است. رهبر معظم انقلاب سیاست های کلان کشور را ابلاغ می کنند تا قوای سه گانه و سایر دستگاه ها در همین چارچوب گام بردارند. به طور مثال شعار سال گذشته «مهار تورم و رشد تولید» بود، دولت می گوید «توانسته تورم را کاهش دهد» اما واقعیت آن است که دولت نه تنها نتوانست تورم را مهار کند بلکه یکسری اقداماتی انجام داد که عامل تورم شدند.

وی با بیان اینکه اعضای کابینه این دولت همه محافظه کارند و می ترسند وظایف قانونی شان را انجام دهند، افزود: بارها دولت اعلام کرده که کانال های تلگرامی از عاملان اصلی رشد قیمت کاذب طلا و ارز هستند اما هیچ اقدامی برای انسداد و برخورد با عوامل این کانال ها نمی شود.

کوشکی درباره احتمال تغییر رویکرد دولت در سال پایانی مسئولیتش گفت: آدم ها یکباره متحول نمی شوند بنابراین بعید می دانم یک شبه متحول شوند و محافظه کاری را کنار بگذارند. انجام وظایف قانونی شجاعت، جسارت و اراده می خواهد. آقای رئیسی خیلی کار انجام می دهد و تحرک بالایی دارد مثلا به سیستان می رود تا از نزدیک در جریان مشکلات و وضعیت سیل زدگان قرار بگیرد اما این تحرک تا اندازه ای می تواند راهگشا باشد بعد از آن نیاز به شجاعت در اجرای وظایف داریم چون اگر دولت بخواهد وظایف خود را انجام دهد باید با خیلی ها که کار غیرقانونی می کنند در بیفتد تا پیشروی کند.

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است