کد خبر : 290194
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - 13:55
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

جلال میرزایی: در مجلس آینده شاید فراکسیون مستقلین ۵۵ نماینده داشته باشد

نماینده ادوار مجلس گفت: به دلیل آن که مجلس دوازدهم برآمده از رقابتی بین نیروهای سیاسی و اجتماعی است که در متن حاکمیت وجود دارد، ما در حال حاضر شاهد هستیم رقابت در طیف و جناحی است که به حاکمیت نزدیک است لذا در مجلس دوازدهم رقابت عمدتا در میان طیف‌های درون حاکمیت است.

جلال میرزایی: در مجلس آینده شاید فراکسیون مستقلین ۵۵ نماینده داشته باشد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: جلال میرزایی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، درباره ارزیابی خود از چالش‌ها و فرصت‌هایرکشور در سال گذشته گفت: در حوزه سیاست خارجی سال ۱۴۰۱ حمله روسیه به اوکراین را داشتیم که اگرچه دلخراش بود اما در عین حال روند پیش آمده برای منافع ملی ما فرصت‌ساز بود اما از آن درست استفاده نکردیم و نتوانستیم از آن در بهبود روابط‌مان با غرب و امتیازگیری از روسیه استفاده کنیم. سال ۱۴۰۲ بحث حمله اسرائیل به حماس و نوار غزه را داشتیم که برای سیاست خارجی و منافع ملی ما فرصت‌ساز نبود و تنش‌ها در منطقه را افزایش داد و هزینه‌ها بیشتر کرد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که سال ۱۴۰۲ در حوزه سیاست خارجی سال بحران درگیری‌ها در منطقه بود، ادامه داد: در حوزه سیاست داخلی من برداشتم این است نه تنها شکاف میان اصلاح طلبان با بخشی در حاکمیت بیشتر شده بلکه درون جناح حاکم یا طیفی که در قدرت هستند هم اختلافاتی شکل گرفته و این اختلافات بیشتر شده است. علت اصلی هم به اعتقاد من به برخی ناکامی‌های دولت و مجلس بازمی‌گردد که این امر باعث شد بخشی یا طیف‌هایی که در حاکمیت هستند حساب خودشان را از طیفی که در قوه مجریه و مجلس هستند، یعنی جریان قالیباف و رئیسی جدا کنند.

وی درخصوص ارزیابی خود از روند مجلس دوازدهم، گفت: به نظرم به دلیل آن که مجلس دوازدهم برآمده از رقابتی بین نیروهای سیاسی و اجتماعی است که در متن حاکمیت وجود دارد، ما در حال حاضر شاهد هستیم رقابت در طیف و جناحی است که به حاکمیت نزدیک است لذا در مجلس دوازدهم رقابت عمدتا در میان طیف‌های درون حاکمیت است.

میرزایی خاطرنشان کرد: در مجلس آینده برخلاف برخی برآوردها که می‌گویند اصلاح‌طلبان ۳۰ الی ۴۰ نفر هستند شاید بیش از ۱۰ نفر اصلاح طلب نداشته باشیم، یعنی آن‌ دسته از اصلاح‌طلبانی که حاضر باشند بیایند در فراکسیونی به نام فراکسیون اصلاح طلبان دور هم جمع شوند، این تعداد هستند به نظرم فراکسیون مستقلین تعدادش بیشتر است.

وی عنوان کرد: ما در مجلس آینده یک جناح اکثریت را داریم که نزدیک به حاکمیت است و شامل دو طیف تندرو و طیف آقای حدادعادل هستند و در مقابل‌شان فراکسیون مستقلین را داریم که شاید به حدود ۵۵ نفر برسند. البته فراکسیون مستقلین عمدتاً درگیر و پیگیر مسائل حوزه انتخابیه و اقتصادی است چندان در ابتدای مجلس ماهیت سیاسی ندارد مگر این‌که در ادامه هرچه به انتخابات ریاست جمهوری نزدیک‌تر شویم سمت و سوی سیاسی پیدا کند. اصلاح‌طلبان هم تعدادشان خیلی کم است ضمن این که این جریان در انتخابات نبودند که بیاییم بگویم فراکسیون این چند نفر جریان اصلاح طلبی را در جامعه را نمایندگی می‌کنند، از سوی دیگر حمایتی هم به عنوان اصلاحات از آنها نشده است، لذا تکلیف‌شان با جریان اصلاحات مشخص نیست و آن جریانی که اکثریت مجلس را دارد روی تحولات سیاسی سال جاری تاثیر گذار است.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست
عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نتایج دور چهارم مذاکرات تصریح کرد: از نظر ما غنی سازی یک موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و جای مصالحه وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است