کد خبر : 289654
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۶ - 16:05
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حجت‌الاسلام انصاری‌راد: آخوند که نمی‌تواند اقتصاد و سیاست داخلی و خارجی را درست کند

نماینده ادوار مجلس گفت: «گفته می شود، مدیریت کشور در اختیار روحانیت است و بنابراین باید به همه مسائل کشور را به صورتی که مردم اعتماد پیدا کنند و راضی باشند، رتق و فتق کنند که این امکان ندارد مگر اینکه متخصصان مسائل اساسی کشور را برعهده گیرند. به بیانی دیگر مسئله اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی، مسئله آخوند و روحانی و حوزه علمیه نیست بلکه یک علم است. این علم باید در اختیار کارشناسان خاص خود قرار گیرد تا آن‌ها اداره این مسائل را عهده‌دار شوند.»

حجت‌الاسلام انصاری‌راد: آخوند که نمی‌تواند اقتصاد و سیاست داخلی و خارجی را درست کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام حسین انصاری‌راد نماینده ادوار مجلس در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه علت خشم مردم به روحانیت چیست، گفت: «علت خشم مردم نسبت به روحانیت، نوع اداره کشور به وسیله روحانیت و تکیه بر فروعی است که در تعارض با اصول است. آنچه برای کشور ضرورت دارد و انقلاب اسلامی بر اساس آن شکل گرفت، آزادی استقلال و جمهوری بود که اساس آن باید بنیاد توزیع قدرت و ثروت به صورت عادلانه انجام شود.»

وی ادامه داد: «همه مردم ایران اعم از چپ و راست، روحانی و همه اصناف و اقشار  با عقاید مختلف در انقلاب شرکت کردند و طبیعتا باید مدیریت کشور بر اساس اراده همه مردم انجام می‌گرفت اما گروهی خاص انحصار قدرت را به دست گرفتند. برخی تندروی ها به نام دین و روحانیت انجام می شود در حالی که مانند اتفاقی که در درمانگاه قم انجام شد، ارتباطی به دین ندارد. در دین اسلام این گونه امربه معروف تایید نشده است. »

این روحانی اصلاح طلب و نماینده مجلس ششم خاطرنشان کرد: «گروهی خاص از میان قشر روحانی در اداره کشور تلاش می کنند تا نوع نگاه خود را به نام “دین” و “دولت” ترویج کنند.  برخی می گویند روحانیت در سیاست‌ خارجی و داخلی دخالت کند. آنها مدعی هستند که اصول، عدالت اجتماعی و اقتصادی، توزیع قدرت و حاکمیت ملی را فراموش کرده و بر یک سری مسائل فرعی مانند حجاب تکیه کنیم. مسئله اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی، مسئله آخوند و روحانی نیست بلکه یک علم است که باید در اختیار کارشناسان خاص خود قرار گیرد تا آن‌ها اداره این مسائل را عهده‌دار شوند. »

انصاری‌راد درخصوص برخوردهای صورت گرفته درحوزه حجاب: «حجاب در اسلام است و بنده هم به حجاب در یک کلیت آن اعتقاد دارم اما اینکه حجاب بتواند در تعارض با حفظ حرمت پیامبر و کیان اسلام و سایر اصول اساسی در اداره امور کشور قرار گیرد، بنده قبول ندارم. در هر صورت نداشتن حجاب نمی‌تواند با حرمت پیامبر و کیان اسلام در تعارض باشد. متاسفانه تکیه برخی افراد در حکومت بر حجاب با این شکلی که اکنون انجام می‌شود، هم از نظر شرعی، به دلیل تعارض با حرمت اسلام و پیامبر اشکال دارد و هم از نظر اجتماعی کاری است که نتیجه‌اش خشم مردم و برخوردهایی است که از اول انقلاب وجود داشته و اخیرا به شکل بسیار شدید منعکس شده است.»

این نماینده اسبق مجلس در پاسخ به اینکه آیا دخالت روحانیون در امور اجرایی و مدیریتی کشور صحیح است، گفت: «گفته می شود، مدیریت کشور در اختیار روحانیت است و بنابراین باید به همه مسائل کشور را به صورتی که مردم اعتماد پیدا کنند و راضی باشند، رتق و فتق کنند که این امکان ندارد مگر اینکه متخصصان مسائل اساسی کشور را برعهده گیرند. به بیانی دیگر مسئله اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی، مسئله آخوند و روحانی و حوزه علمیه نیست بلکه یک علم است. این علم باید در اختیار کارشناسان خاص خود قرار گیرد تا آن‌ها اداره این مسائل را عهده‌دار شوند.»

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است