کد خبر : 289527
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۵ - 14:16
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

پزشکیان: اصولگرایان چند گروه شده و یکدیگر را تخریب می کنند

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: از آنجایی که اصولگرایان به چند گروه تقسیم شده‌اند، باید دید چگونه می‌توان موضوع انتخابات هیأت‌رییسه و انتخاب رئیس مجلس را مدیریت کرد. به هر صورت، هنوز این موضوع (انتخاب رئیس مجلس آینده) قابل پیش‌بینی نیست.

پزشکیان: اصولگرایان چند گروه شده و یکدیگر را تخریب می کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: «مسعود پزشکیان» نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به ترکیب احتمالی فراکسیون‌ها در مجلس دوازدهم، اظهار کرد: معمولاً زمانی که نمایندگان وارد مجلس می‌شوند، اکثراً انگیزه دارند که یک فراکسیون ایجاد کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اصولگرایان در مجلس دوازدهم یک فراکسیون سیاسی تشکیل می‌دهند یا خیر، افزود: همین الان این افراد شامل چند گروه هستند و تخریب دیگری را دنبال می‌کنند که اخلاقی نیست.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته در کلیت قضیه باید بگویم که اگر ما اصول یا برنامه مشخصی برای اصلاحات داشته باشیم، به هیچ وجه نمی‌توان آن برنامه را بر اساس گروهی خاص، شقه‌بندی کرد.

پزشکیان ادامه داد: اصلاح‌طلبی و اصولگرایی تعاریف روشنی دارند و بر اساس آن تعاریف، افراد هم‌قسم می‌شوند که به کدام سمت بروند، اما زمانی که ما آن را شقه می‌کنیم، یعنی هنوز به یک زبان و نگاه مشترک در تعریف اصلاح‌طلبی یا اصولگرایی نرسیده‌ایم.

منتخب مردم تبریز در مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم هم گفت: نمی‌دانم اما قطعاً این حرف‌هایی که برخی آقایان می‌گویند مبنی بر اینکه ما هیأت‌رییسه را تغییر می‌دهیم و تهدید می‌کنند، محقق نخواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا محمدباقر قالیباف در مجلس بعدی می‌تواند به راحتی ریاست مجلس را به دست بیاورد، گفت: بستگی دارد؛ از آنجایی که اصولگرایان به چند گروه تقسیم شده‌اند، باید دید چگونه می‌توان موضوع انتخابات هیأت‌رییسه و انتخاب رئیس مجلس را مدیریت کرد. به هر صورت، هنوز این موضوع (انتخاب رئیس مجلس آینده) قابل پیش‌بینی نیست.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست
عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نتایج دور چهارم مذاکرات تصریح کرد: از نظر ما غنی سازی یک موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و جای مصالحه وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است