کد خبر : 288847
انتشار : 2024/03/11 - 15:24
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

بذرپاش: بنا به ملاحظات اجتماعی مسیر برگشت رشت_قزوین همان مسیر سابق است

بذرپاش گفت: ملاحظات اجتماعی یکی از اصول اصلی کار ما بود که اشتغال و کسب و کار مردم منطقه به خطر نیافتد و به دلیل اینکه پروژه توسعه‌ای ما یک مشکلی را حل می‌کند، مشکل دیگری را اضافه نکند قرار شد مسیر برگشت همان مسیر سابق باشد.

بذرپاش: بنا به ملاحظات اجتماعی مسیر برگشت رشت_قزوین همان مسیر سابق است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: مهرداد بذرپاش صبح دوشنبه در آئین بهره برداری باقیمانده آزادراه رشت _قزوین در محدوده رودبار اظهار کرد: بازگشایی این محور گره کور ترافیکی ورودی گیلان را از سمت جنوب استان باز می‌کند و در آمد و شد و تردد خودرو‌ها تسهیل بخشی می‌شود.

وی با اشاره به تخصیص ۲،۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه باقیمانده آزادراه رشت _قزوین افزود: دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای تکمیل این پروژه نیمه تمام از دولت‌های گذشته باقی مانده انجام داد تا به ثمر بنشیند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ملاحظات اجتماعی پروژه آزادراه قزوین _ رشت در محدوده رودبار بیان کرد: برخی ملاحظات اجتماعی و به دلیل توجه به مساله اشتغال و اقتصاد بازار زیتون مسیر برگشت از داخل شهر رودبار می‌گذرد.

بذرپاش با بیان اینکه عید متفاوتی برای مردم رقم خواهد خورد، گفت: بهره برداری باقیمانده آزادراه رشت _ قزوین منجر به توسعه گردشگری و اقتصادی گیلان و منجر به رضایتمندی مردم و مسافران می‌شود.

اخبار مرتبط:
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش سرقت کابل‌های مخابراتی اعلام کرد این سرقت‌ها سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان به مخابرات خسارت وارد کرده و در برخی موارد با سرقت یک کابل، ارتباط حدود ۶ هزار مشترک قطع می‌شود.

قیمت جدید شیر و ماست اعلام شد
قیمت جدید شیر و ماست اعلام شد

براساس مصوبه کارگروه امنیت غذایی و تنظیم بازار کالاهای کشاورزی، سه محصول لبنی با چربی ۲.۵ درصد به فهرست اقلام لبنی پرمصرف اضافه شد.

واردات بنزین تقریباً غیرممکن شد
واردات بنزین تقریباً غیرممکن شد

سید حمید حسینی، سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی، با اشاره به تشدید محدودیت‌ها در حوزه تولید و تأمین بنزین، گفت که کشور در حال حاضر با کمبود جدی این فرآورده روبه‌رو است. به گفته او، حداکثر ظرفیت تولید پالایشگاه‌های کشور حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز است، در حالی که مصرف روزانه بنزین به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر می‌رسد. این اختلاف، به معنای کسری روزانه نزدیک به ۲۰ میلیون لیتر بنزین است؛ شکافی که فشار زیادی بر نظام تأمین سوخت وارد کرده و مدیریت آن را با دشواری‌های فراوان همراه ساخته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است