کد خبر : 288666
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - 21:10
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

دادستان قم: اتهام عاملان پخش فیلم درگیری در درمانگاه قم همکاری با رسانه تروریستی است

دادستان عمومی و انقلاب استان قم اعلام کرد که دستور قضایی برای شناسایی عاملان پخش فیلم درگیری در یک درمانگاه قم صادر شده است.

دادستان قم: اتهام عاملان پخش فیلم درگیری در درمانگاه قم همکاری با رسانه تروریستی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: دادستان عمومی و انقلاب استان قم اعلام کرد که دستور  قضایی برای شناسایی عاملان پخش فیلم درگیری در یک درمانگاه قم صادر شده است.

او درخصوص انتشار کلیپ منتشره از یک درمانگاه در قم اظهار داشت: ملت ایران در طول تاریخ خداپرست بوده و ۱۴۰۰ سال است در سایه فرهنگ اسلام زندگی می‌کند و به شدت پایبند به احکام و ناهنجاری‌های دین اسلام است و حتی غیرمسلمان‌ها هم در ایران در طول تاریخ به فرهنگ اسلامی ملت ایران احترام می‌گذارند و هیچگاه تظاهر به ضدیت با فرهنگ مردم مسلمان نکردند؛ لذا مردم انتظار دارند معدود افرادی که بعضاً فرهنگ اسلامی را مراعات نمی‌کنند از این غفلت خارج شوند.

وی افزود: در ارتباط با کلیپی که پخش شده به محض اطلاع دادستانی قم دستورات لازم را نسبت به شناسایی اخلالگران در نظم، سایر زوایای قضیه و همچنین شناسایی عناصری که تصویر را به رسانه‌های معاند منتقل کردند، صادر کرده است.

دادستان عمومی و‌انقلاب قم در عین حال تاکید کرد: ما از آمرین به معروف که شرایط و مراتب آن را مراعات کرده باشند با جدیت حمایت می‌کنیم و در هر صورت به این موضوع قاطعانه، عادلانه و با سرعت رسیدگی می‌کنیم.

 ویدئویی از حمله یک خانم مکشفه به یک روحانی در یکی از درمانگاه‌های شهر قم روز گذشته به طور گسترده در رسانه های ضدانقلاب و فضای مجازی پخش شد.

در حالی این ویدئو در اختیار رسانه‌های تروریستی و ضدانقلاب قرارگرفته که این فیلم توسط دوربین های مدار بسته آن درمانگاه ثبت شده است و سؤال مردم این است که چطور فیلم دوربین‌های مدار بسته در اختیار رسانه‌های ضدانقلاب قرار گرفته است!؟

اخبار مرتبط:
رئیس بنیاد شهید: احراز شهادت ۱۰۶۴ شهید جنگ ۱۲ روزه، به پایان رسید/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر هم مجروح شدند
رئیس بنیاد شهید: احراز شهادت ۱۰۶۴ شهید جنگ ۱۲ روزه، به پایان رسید/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر هم مجروح شدند

«سعید اوحدی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: احراز شهادت تمام ۱۰۶۴ شهید جنگ ۱۲ روزه، به پایان رسید. همچنین در این نبرد نابرابر بیش از پنج هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند.

میانگین سن فوت در کشور به ۶۲ سال رسید
میانگین سن فوت در کشور به ۶۲ سال رسید

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی گفت: بر اساس پایش اطلاعات رصد جمعیتی و طبق آخرین آمار اعلام شده میانگین سن فوت شدگان کشور در سال گذشته ۶۲.۷ سال بوده و در همین مدت میانگین فوت‌شدگان در استان معادل ۶۳.۶ سال بوده است.

آخرین به‌روزرسانی از وضعیت پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر کره‌ای
آخرین به‌روزرسانی از وضعیت پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر کره‌ای

سخنگوی فدراسیون دوومیدانی در امور مربوط به رسیدگی به پرونده ورزشکاران ایران در کره جنوبی، توضیحات کاملی را درخصوص آخرین جلسه دادگاه ارائه کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است