کد خبر : 288666
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - 21:10
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

دادستان قم: اتهام عاملان پخش فیلم درگیری در درمانگاه قم همکاری با رسانه تروریستی است

دادستان عمومی و انقلاب استان قم اعلام کرد که دستور قضایی برای شناسایی عاملان پخش فیلم درگیری در یک درمانگاه قم صادر شده است.

دادستان قم: اتهام عاملان پخش فیلم درگیری در درمانگاه قم همکاری با رسانه تروریستی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: دادستان عمومی و انقلاب استان قم اعلام کرد که دستور  قضایی برای شناسایی عاملان پخش فیلم درگیری در یک درمانگاه قم صادر شده است.

او درخصوص انتشار کلیپ منتشره از یک درمانگاه در قم اظهار داشت: ملت ایران در طول تاریخ خداپرست بوده و ۱۴۰۰ سال است در سایه فرهنگ اسلام زندگی می‌کند و به شدت پایبند به احکام و ناهنجاری‌های دین اسلام است و حتی غیرمسلمان‌ها هم در ایران در طول تاریخ به فرهنگ اسلامی ملت ایران احترام می‌گذارند و هیچگاه تظاهر به ضدیت با فرهنگ مردم مسلمان نکردند؛ لذا مردم انتظار دارند معدود افرادی که بعضاً فرهنگ اسلامی را مراعات نمی‌کنند از این غفلت خارج شوند.

وی افزود: در ارتباط با کلیپی که پخش شده به محض اطلاع دادستانی قم دستورات لازم را نسبت به شناسایی اخلالگران در نظم، سایر زوایای قضیه و همچنین شناسایی عناصری که تصویر را به رسانه‌های معاند منتقل کردند، صادر کرده است.

دادستان عمومی و‌انقلاب قم در عین حال تاکید کرد: ما از آمرین به معروف که شرایط و مراتب آن را مراعات کرده باشند با جدیت حمایت می‌کنیم و در هر صورت به این موضوع قاطعانه، عادلانه و با سرعت رسیدگی می‌کنیم.

 ویدئویی از حمله یک خانم مکشفه به یک روحانی در یکی از درمانگاه‌های شهر قم روز گذشته به طور گسترده در رسانه های ضدانقلاب و فضای مجازی پخش شد.

در حالی این ویدئو در اختیار رسانه‌های تروریستی و ضدانقلاب قرارگرفته که این فیلم توسط دوربین های مدار بسته آن درمانگاه ثبت شده است و سؤال مردم این است که چطور فیلم دوربین‌های مدار بسته در اختیار رسانه‌های ضدانقلاب قرار گرفته است!؟

اخبار مرتبط:
«مصطفی تاجزاده» مشمول عفو نشد
«مصطفی تاجزاده» مشمول عفو نشد

فخرالسادات محتشمی پور همسر مصطفی تاجزاده خبر داده که تاجزاده بیست و دو ماه باقیمانده از حکم پنج سال فعلی را در زندان سپری خواهد کرد.

شرط جذب نیروی کار افغانستانی در ایران اعلام شد
شرط جذب نیروی کار افغانستانی در ایران اعلام شد

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون با بیان این که محدودیتی در به‌کارگیری کارفرمایان از نیروی کار اتباع مجاز وجود ندارد، توضیح داد:‌برنامه ملی وزارتخانه نیز حضور شفاف اتباع مجاز در بازار کار ایران است.

پلیس تهران: توهم‌زایی گل در ایران ۱۰برابر اروپاست
پلیس تهران: توهم‌زایی گل در ایران ۱۰برابر اروپاست

رئیس پلیس تهران گفت: گلی که در ایران کشف می‌شود، درصد توهم‌زایی‌اش حدود ۱۰ برابر نمونه‌هایی است که در برخی کشورهای اروپایی توزیع می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است