کد خبر : 288135
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ - 19:33
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

ملوان در سن‌سیروس، گل‌گهر را هم شکست داد

گل‌گهر و ملوان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف یکدیگر رفته‌اند.

ملوان در سن‌سیروس، گل‌گهر را هم شکست داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ورزش سه نوشت: در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران دو تیم ملوان و گل گهر در ورزشگاه سیروس قایقران انزلی برابر یکدیگر قرار گرفتند که این جدال در پایان با پیروزی یک بر صفر ملوان مقابل گل‌گهر خاتمه پیدا کرد تا سپید پوشان بندر انزلی سه امتیاز بسیار مهم را کسب کند.

دو تیم در ۴۵ دقیقه نخست نمایشی پایاپای داشتند و بارها دروازه‌بان‌های یکدیگر را با چالش کشیدند اما این دیدار که به سمت درگیری‌های فیزیکی رفته بود، در پایان نیمه نخست با نتیجه بدون گل خاتمه پیدا کرد.

در نیمه دوم شرایط مقداری متفاوت بود؛ معدود موقعیت های خلق شده توسط هافبک‌ها با دخالت مدافعان از انتقال توپ به فاز تهاجمی صورت نمی‌گرفت که این اتفاق عاملی بود تا دیدار از روند نمایشی خود فاصله بگیرد.

پس از آن در شرایطی که گل گهر برای تغییر در نتیجه فشار می‌آورد، ملوان موفق شد روی ضد حمله خلق شده توسط مهران احمدی و نفوذ محمد عمری صاحب یک موقعیت پنالتی شود که این پنالتی هم توسط سلیمانی وارد دروازه اخباری شد تا تک گل بازی توسط او به ثمر برسد.

با این نتیجه ملوان حالا با ۳۲ امتیاز و با سه بازی بیشتر به سپاهان در رده سوم جدول ایستاد و گل گهر با ۳۰ امتیاز به رده ششم جدول سقوط کرد.

اخبار مرتبط:
واکنش سخنگوی پرسپولیس به ادعای هک شدن سرورهای این باشگاه: در حال پیگیری هستیم
واکنش سخنگوی پرسپولیس به ادعای هک شدن سرورهای این باشگاه: در حال پیگیری هستیم

سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: ما در حال بررسی این ادعا هستیم و بخش فنی ما در حال پیگیری است که ببیند آیا در این ایام هکی صورت گرفته یا خیر. فعلا تا بررسی نکردن همه ابعاد این ماجرا بیش از این نمی توان در موردش صحبت کرد.

سیاتل: برنامه‌های همجنسگرایان در دیدار ‎ایران و مصر طبق برنامه اجرا می‌شود
سیاتل: برنامه‌های همجنسگرایان در دیدار ‎ایران و مصر طبق برنامه اجرا می‌شود

یکی از اعضای کمیته مشورتی مسابقه‌ای که آن را مسابقه افتخار نامیده‌اند، گفت امیدوار است فیفا با اجازه‌دادن به جشن‌های برنامه‌ریزی‌شده کار درست را انجام دهد؛ چرا که چهار سال پیش از تیم‌ها خواسته بودند به فرهنگ کشور قطر احترام بگذارند. اریک وال همچنین گفت این جشن‌ها بخشی از فرهنگ سیاتل هستند، بنابراین باید مورد احترام تیم‌های مهمان قرار گیرند.

کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!
کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!

با وجود رایزنی‌های مثبت انجام شده، جلسه شورای تامین استان خراسان رضوی یک خروجی ناامیدکننده برای استقلالی‌ها داشت؛ عدم صدور مجوز میزبانی ورزشگاه امام رضا (ع) از نبرد استقلال و گل‌گهر.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است