کد خبر : 287908
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ - 14:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عضو مجلس خبرگان: ما باید مطالبات بر حق مردم را مطرح و پیگیری کنیم

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اعضای مجلس خبرگان رهبری می توانند از فرصت نمایندگی مردم استفاده کنند و صدای مردم را به گوش مسوولان برسانند و مطالبات بر حق آنها را مطرح کنند.

عضو مجلس خبرگان: ما باید مطالبات بر حق مردم را مطرح و پیگیری کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: آیت‌الله محسن حیدری آل کثیر؛ نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اعضای مجلس خبرگان رهبری می توانند از فرصت نماینگی مردم استفتده کنند و صدای مردم را به گوش مسوولان برسانند و مطالبات بر حق آن‌ها را مطرح کنند.

آیت الله حیدری آل کثیر به عنوان ناطق پیش از دستور جلسه عصر سیزدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری دوره پنجم سخن گفت.

وی ضمن اشاره به این نکته که باید شکرگذار نعمت حضور مقتدرانه و انقلابی مردم سرافراز ایران در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن و انتخابات یازدهم اسفند باشیم افزود: رسالت اصلی و قانونی مجلس خبرگان رهبری زمینه سازی بلاواسطه برای تحقق بخشیدن به اسلامیت نظام جمهوری اسلامی ایران است زیرا اسلامیت نظام سیاسی در عصر غیبت حضرت ولی عصر(عج) منوط به حاکمیت فقیه جامع الشرایط است که از نظر قانون اساسی منحصرا در اختیار مجلس خبرگان رهبری است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که مجلس خبرگان رهبری علاوه بر رسالت قانونی خود، ظرفیت های نهفته ای دارد که اگر توسط اعضای آن به فعلیت درآید به عنوان سرمایه ای عظیم در کنار مردم و مسئولین نظام موجب حل بسیاری از معضلات کشور خواهد بود، افزود: مقام معظم رهبری از این ظرفیت به عنوان حلقه وصل مردم و مسئولین یاد کرده اند پس اعضای مجلس خبرگان باید صدای مردم را به مسئولین برسانند و مطالبات بر حق آنها را مطرح کنند.

وی در ادامه به اقدامات نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری برای حل مشکلات این استان به ویژه در حوزه منابع آبی استان اشاره کرد و سپس بخشی از مشکلات کشور در حوزه اقتصادی را، ضعف نظارت برشمرد و پیشنهادیی برای استفاده از ظرفیت های مردمی برای نظارت مطرح کرد.

اخبار مرتبط:
مالک شریعتی: ساعت جلسات علنی مجلس ۶ تا ۱۰ صبح شود/ حاجی‌بابایی: دولت در تغییر ساعت مدارس تجدیدنظر کند
مالک شریعتی: ساعت جلسات علنی مجلس ۶ تا ۱۰ صبح شود/ حاجی‌بابایی: دولت در تغییر ساعت مدارس تجدیدنظر کند

نایب‌رئیس مجلس از دولت خواستار تجدیدنظر در تغییر ساعت شروع مدارس شد و گفت که این تغییر ساعت به شدت مورد اعتراض مردم است.

فاضل‌میبدی: اگر مسئله ما با آمریکا حل شود ممکن است کشور از این فسادی که گرفتار آن است، کمی نجات پیدا کند و مشکلات حل شود
فاضل‌میبدی: اگر مسئله ما با آمریکا حل شود ممکن است کشور از این فسادی که گرفتار آن است، کمی نجات پیدا کند و مشکلات حل شود

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اگر مسئله ما با آمریکا حل شود ممکن است کشور از این فسادی که گرفتار آن است، کمی نجات پیدا کند و مشکلات حل شود.

رهبر انقلاب: ایستادگی در مقابل وحشی‌گری‌ها در غزه، یک وظیفه همگانی است
رهبر انقلاب: ایستادگی در مقابل وحشی‌گری‌ها در غزه، یک وظیفه همگانی است

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره ملی شهدای امدادگر که دو روز پیش یعنی روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد، سخنانی بیان کردند که این بیانات ساعتی پیش در محل برگزاری این همایش منتشر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است