کد خبر : 287734
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - 16:28
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محمد مهاجری: قالیباف قطعاً با دخالت‌های بیرونی رئیس مجلس خواهد شد

در پیش‌بینی محمد مهاجری، تحلیلگر مسائل سیاسی آمده است: آقای قالیباف قطعا با دخالت‌های بیرونی رئیس مجلس خواهد شد، البته کرسی ریاست او پایه‌های متزلزل خواهد داشت و مجبور است حرف تندرو‌ها را گوش کند.

محمد مهاجری: قالیباف قطعاً با دخالت‌های بیرونی رئیس مجلس خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا درباره تعداد بالای آرای باطله در انتخابات مجلس گفت: فقط تعداد آرای باطله در تهران قریب به ۳۰۰ هزار رأی بود. وقتی به آرای منتخب اول نگاه می‌کنیم فاصله آرای آقای نبویان با آرای صحیح نزدیک به ۹۵۰ هزار رأی است. همچنین به نسبت ۷.۵ میلیون نفری که می‌توانستند در تهران رأی دهند آقای نبویان با ارفاق توانست ۸ درصد آرای تهرانی‌ها را جذب کند.
بنا بر این گزارش، بخش‌هایی از گفت و گوی مهاجری را در ادامه می‌خوانید:

*یک زمانی در تهران منتخب نخست ۲ میلیون رأی داشت، این دوره از انتخابات آنقدر سطح کاندیدا‌ها پایین بود که عمده رأی دهندگان ترجیح دادند به نوشتن نام نهایتا ۵ تا ۱۰ نامزد اکتفا کنند، از این رو تکلیف ۱۶ کرسی حوزه انتخابیه تهران در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود.

*مردم تغییر فاز دادند، البته اگر اصلاح طلبان با تمام قوا نیز وارد انتخابات می‌شدند وضعیت بهتر از این نمی‌شد، چون جامعه ایرانی به ویژه در کلانشهر‌ها دیگر ذائقه سیاسی ندارد. معتقدم مردم دیگر در فضای سیاسی سیر نمی‌کنند و نیاز نمی‌بینند که تحولات و اتفاقات سیاسی را برای تحقق برخی اهداف رصد کنند چراکه این کار را کاملا بی معنا می‌دانند.

*آقای قالیباف قطعا با دخالت‌های بیرونی رئیس مجلس خواهد شد، چون در مجلس یازدهم حتی کسی در تراز آقای قالیباف وجود ندارد. گرچه شخص آقای قالیباف به لحاظ سطح سیاسی، شخصیتی درجه ۳ است، اما خرمندترین فرد در مجلس دوازدهم محسوب می‌شود. البته کرسی ریاست او پایه‌های متزلزل خواهد داشت و مجبور است حرف تندرو‌ها را گوش کند.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ملاقاتی را با گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک گفت‌و‌گو خواهیم کرد
عراقچی: ملاقاتی را با گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک گفت‌و‌گو خواهیم کرد

عراقچی گفت که ملاقاتی را با آقای گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک در شورای امنیت در جریان است، گفتگو خواهیم کرد.

سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: اجرای اسنپ‌بک هیچ تاثیری روی معیشت و وضع زندگی مردم نخواهد گذاشت
سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: اجرای اسنپ‌بک هیچ تاثیری روی معیشت و وضع زندگی مردم نخواهد گذاشت

سردار سالار ولایتمدار، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تبعات نهایی شدن مکانیسم ماشه گفت: بعد از بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت، غربی‌ها اعلام خواهند کرد که کشتی‌های ایران باید تحت بازرسی قرار گیرد که قطعا هم ما چنین اجازه‌ای نخواهیم داد.

رئیس بنیاد شهید: احراز شهادت ۱۰۶۴ شهید جنگ ۱۲ روزه، به پایان رسید/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر هم مجروح شدند
رئیس بنیاد شهید: احراز شهادت ۱۰۶۴ شهید جنگ ۱۲ روزه، به پایان رسید/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر هم مجروح شدند

«سعید اوحدی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: احراز شهادت تمام ۱۰۶۴ شهید جنگ ۱۲ روزه، به پایان رسید. همچنین در این نبرد نابرابر بیش از پنج هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است