کد خبر : 28639
انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۰۴ - 03:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تحلیل «رحیمی» درباره وضعیت وزرای پیشنهادی در مجلس

تحلیل «رحیمی» درباره وضعیت وزرای پیشنهادی در مجلس

[ad_1]

یک عضو شورای مرکزی فراکسیون امید گفت: قطعا دو وزیر از چهار وزیر پیشنهادی مجلس می‌تواند رای اعتماد بگیرد.
علیرضا رحیمی

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با _سایت خبری مدآرا، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص و وضعیت فعلی اقتصادی کشور، انتظار می‌رفت که رییس جمهور گزینه‌هایی در سطح وزارت و با سابقه وزارتی در دو وزارتخانه راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت معرفی می‌کرد تا بتواند موتور سنگین صنعت و راه و شهرسازی را به حرکت درآورده و به سمت مطلوبی برساند.

وی توضیح داد: به نظر می‌رسد وزرای پیشنهادی دو وزارتخانه صمت و راه و شهرسازی مسیر سختی پیش رو دارند گرچه وزیر پیشنهادی صمت به دلیل سابقه نمایندگی مجلس توانسته مقداری جو مجلس را تکان داده و به حرکت درآورد منتها فضا بیشتر احساسی و رفاقتی است تا اینکه فضای حرفه‌ای و مدیریتی نسبت به آقای رحمانی وجود داشته باشد.

رحیمی اضافه کرد: آقای اسلامی نیز چهره ناشناخته‌ای برای مجلس به حساب می‌آید که مسیر طولانی در پیش دارد تا اینکه بتواند تا روز شنبه خود را به نمایندگان معرفی کرده و آن‌ها را برای رای قانع کند. این بستگی به هنر او دارد.

این عضو هیات رییسه مجلس با اشاره به وزیر پیشنهادی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آقای شریعتمداری گزینه مطلوبی است. علی‌رغم جوسازی‌های سنگین که علیه ایشان مطرح شد، اما گزینه خوبی است و در حقش بی‌انصافی و اجحاف شده است.

وی با بیان اینکه شریعتمداری با حضور در تمامی کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها به طور قاطع از عملکردش دفاع می‌کند، گفت: فضای مجلس به نفع ایشان بوده و توانسته تا حدودی نمایندگان را اقناع کند. اگر امثال آقای شریعتمداری برای سایر وزارتخانه‌ها معرفی می‌شدند، می‌توانست امتیاز و اعتبار کابینه روحانی بیشتر شود ولی به هر حال باید منتظر نظر مجلس و رایزنی‌های وزرا باشیم.

رحیمی درباره وزیر پیشنهادی اقتصاد نیز گفت: عمده مشکلات کشور مربوط به بخش اقتصادی است. گرچه استقلال بانک‌ها و وزارت اقتصاد به طور ساختاری موانع و محدودیت‌هایی را می‌تواند برای هر وزیری ایجاد کند ولی به نظر می‌رسد که آقای دژپسند باید برای اقناع نمایندگان مسیری را طی نماید.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
دانشگاه علوم پزشکی: شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید
دانشگاه علوم پزشکی: شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش شمار مبتلایان به بیماری تب دنگی ناشی از گزش پشه آئدس در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۳۲ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند.

رویترز: عربستان سعودی دو فروشگاه دیگر با مجوز فروش نوشیدنی‌های الکلی افتتاح می‌کند / هر دو فروشگاه، صرفا برای خارجی‌هاست
رویترز: عربستان سعودی دو فروشگاه دیگر با مجوز فروش نوشیدنی‌های الکلی افتتاح می‌کند / هر دو فروشگاه، صرفا برای خارجی‌هاست

به گفتهٔ افرادی که در جریان برخی طرح‌ها قرار گرفته‌اند، عربستان سعودی قصد دارد دو فروشگاه جدید الکل افتتاح کند، از جمله یکی برای کارکنان خارجی غیرمسلمان شرکت نفت دولتی آرامکو.

قالیباف: کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به زودی آغاز می‌شود / این طرح، قیمت کالا را برای مصرف کننده در طول سال ثابت نگه می‌دارد
قالیباف: کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به زودی آغاز می‌شود / این طرح، قیمت کالا را برای مصرف کننده در طول سال ثابت نگه می‌دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: قانون اعطای کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به مرحله اجرا رسیده است که به زودی عملیاتی شدن این طرح با شیوه جدید که قیمت کالا را برای مصرف کننده در طول سال ثابت نگه می‌دارد، آغاز می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است