کد خبر : 28639
انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۰۴ - 03:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تحلیل «رحیمی» درباره وضعیت وزرای پیشنهادی در مجلس

تحلیل «رحیمی» درباره وضعیت وزرای پیشنهادی در مجلس

[ad_1]

یک عضو شورای مرکزی فراکسیون امید گفت: قطعا دو وزیر از چهار وزیر پیشنهادی مجلس می‌تواند رای اعتماد بگیرد.
علیرضا رحیمی

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با _سایت خبری مدآرا، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص و وضعیت فعلی اقتصادی کشور، انتظار می‌رفت که رییس جمهور گزینه‌هایی در سطح وزارت و با سابقه وزارتی در دو وزارتخانه راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت معرفی می‌کرد تا بتواند موتور سنگین صنعت و راه و شهرسازی را به حرکت درآورده و به سمت مطلوبی برساند.

وی توضیح داد: به نظر می‌رسد وزرای پیشنهادی دو وزارتخانه صمت و راه و شهرسازی مسیر سختی پیش رو دارند گرچه وزیر پیشنهادی صمت به دلیل سابقه نمایندگی مجلس توانسته مقداری جو مجلس را تکان داده و به حرکت درآورد منتها فضا بیشتر احساسی و رفاقتی است تا اینکه فضای حرفه‌ای و مدیریتی نسبت به آقای رحمانی وجود داشته باشد.

رحیمی اضافه کرد: آقای اسلامی نیز چهره ناشناخته‌ای برای مجلس به حساب می‌آید که مسیر طولانی در پیش دارد تا اینکه بتواند تا روز شنبه خود را به نمایندگان معرفی کرده و آن‌ها را برای رای قانع کند. این بستگی به هنر او دارد.

این عضو هیات رییسه مجلس با اشاره به وزیر پیشنهادی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آقای شریعتمداری گزینه مطلوبی است. علی‌رغم جوسازی‌های سنگین که علیه ایشان مطرح شد، اما گزینه خوبی است و در حقش بی‌انصافی و اجحاف شده است.

وی با بیان اینکه شریعتمداری با حضور در تمامی کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها به طور قاطع از عملکردش دفاع می‌کند، گفت: فضای مجلس به نفع ایشان بوده و توانسته تا حدودی نمایندگان را اقناع کند. اگر امثال آقای شریعتمداری برای سایر وزارتخانه‌ها معرفی می‌شدند، می‌توانست امتیاز و اعتبار کابینه روحانی بیشتر شود ولی به هر حال باید منتظر نظر مجلس و رایزنی‌های وزرا باشیم.

رحیمی درباره وزیر پیشنهادی اقتصاد نیز گفت: عمده مشکلات کشور مربوط به بخش اقتصادی است. گرچه استقلال بانک‌ها و وزارت اقتصاد به طور ساختاری موانع و محدودیت‌هایی را می‌تواند برای هر وزیری ایجاد کند ولی به نظر می‌رسد که آقای دژپسند باید برای اقناع نمایندگان مسیری را طی نماید.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
محمد درویش: با ادامه مازوت‌سوزی رسماً مردم کشته می‌شوند
محمد درویش: با ادامه مازوت‌سوزی رسماً مردم کشته می‌شوند

درویش گفت: «می‌گویند گوگرد موجود در گازوئیل نیروگاه منتظر قائم ۱۳۵ برابر بیشتر از حد مجاز است و در نیروگاه رجایی این عدد ۵۹۲ برابر است. این وضعیت اصلا قابل پذیرش نیست. وزارت نفت باید پاسخگوی این شرایط باشد اما انگار هیچکس پاسخگو نیست. واقعا اگر وضعیت مازوت‌سوزی به همین شکل ادامه یابد، جنایتی وسیع رخ خواهد داد و رسما مردم کشته می‌شوند. در این شرایط سازمان حفاظت از محیط زیست وجدان به خرج داد و علی‌رغم پیش‌بینی فشارهای احتمالی در آینده گزارشی مبتنی بر حقیقت منتشر کرد و بر اساس این گزارش مشخص می‌شود که مسئولان وزارت نفت دروغ گفتند که مازوت مصرف‌شده اصلاح شده و مازوت کم سولفور در همه نیروگاه‌ها سوخته می‌شود».

آمریکا پذیرش مهاجران از ایران و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرد
آمریکا پذیرش مهاجران از ایران و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرد

ترامپ درخواست‌های مهاجرتی از ۱۹ کشور در فهرست ممنوعیت سفر را متوقف کرد. کشورهایی که تمامی درخواست‌های مهاجرتی از آن‌ها متوقف شده شامل افغانستان، میانمار، هائیتی، ایران، لیبی، سومالی و ونزوئلا هستند.

آلودگی هوا دست از سر تهران بر نمی‌دارد؛ وضعیت دوباره قرمز شد
آلودگی هوا دست از سر تهران بر نمی‌دارد؛ وضعیت دوباره قرمز شد

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۶۴ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است