کد خبر : 286080
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ - 16:12
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

اصولگرایان یک لیست دیگر هم منتشر کردند

جبهه مردمی ایران قوی لیست ۳۰ نفره خود در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر را اعلام کرد.

اصولگرایان یک لیست دیگر هم منتشر کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: جبهه مردمی ایران قوی لیست ۳۰ نفره خود در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر را اعلام کرد.

اسامی داوطلبان این تشکل سیاسی بدین شرح است:

۱. مرتضی آقاتهرانی

۲. لاله افتخاری

۳. زهره الهیان

۴. محسن پیرهادی

۵. رضا تقی‌پور

۶. محمدحسین حسین‌زاده بحرینی

۷. سید محمدرضا حسینی

۸. حسن خجسته باقرزاده

۹. علی خضریان

۱۰. مجتبی رحماندوست

۱۱. عبدالحسین روح‌الامینی

۱۲. مجتبی زارعی

۱۳. طاهره زرنگار

۱۴. ایرج سلفی شاهوردی

۱۵. مالک شریعتی نیاسر

۱۶. حسین صمصامی

۱۷. شهرام عظیمی

۱۸. پیمان فلسفی

۱۹. فاطمه قاسم‌پور

۲۰. محمدباقر قالیباف

۲۱. نیره قوی

۲۲. سعید کرمی

۲۳. محمد اسماعیل کوثری

۲۴. منوچهر متکی

۲۵. سید نظام‌الدین موسوی

۲۶. سعید مهدوی کنی

۲۷. سید محمود نبویان

۲۸. حسین نجابت

۲۹. بابک نگاهداری

۳۰. ابوذر هاشمی

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می شود.

نامزدهای این انتخابات برای دستیابی به ۲۹۰ کرسی قوه مقننه و ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رهبری با یکدیگر رقابت می‌کنند.

اخبار مرتبط:
واکنش تلویحی پزشکیان به برخی درخواست ها از او برای استعفا: من هستم و تاآخر خواهم ماند
واکنش تلویحی پزشکیان به برخی درخواست ها از او برای استعفا: من هستم و تاآخر خواهم ماند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف در داخل کشور ما هستند، گفت: باید دست به دست هم دهیم و با وحدت و انسجام کشورمان را بسازیم. وی افزود: در زمان انتخابات شعار ندادم، بلکه باور و اعتقاد خود را بیان کردم، الان هم بر همان باور و اعتقاد هستم. به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبوده‌ام اما به دنبال عزت و سربلندی و افتخار اسلام، دین و کشورمان هستم و تا آخر خواهم ماند.

جادوگر معروف فوتبال ایران بازداشت شد!
جادوگر معروف فوتبال ایران بازداشت شد!

الف الف از سوی نهادهای امنیتی بازداشت شد.

رهبر، فعال اصولگرا: سخنان رهبری درباره آمریکا جای اگر و مگر ندارد
رهبر، فعال اصولگرا: سخنان رهبری درباره آمریکا جای اگر و مگر ندارد

محمدتقی رهبر، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: سخنان مقام معظم رهبری درباره ارتباط با آمریکا جای «اگر و مگر» نگذاشت. آقا تاکید کردند با سران آمریکا هیچ صحبتی نداریم و راه خودمان را، آنچه که مصلحت نظام است، ادامه می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است