کد خبر : 285381
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۵ - 13:25
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

صادق محصولی: سرلیست جبهه پایداری آقاتهرانی است

دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: در صورت ارائه فهرست مستقل، حجت الاسلام آقاتهرانی هستند و در صورت وحدت با جبهه انقلابی دیگر، فهرست ارائه شده دو نفر سرلیست خواهد داشت که دکتر آقاتهرانی یکی از آنهاست.

صادق محصولی: سرلیست جبهه پایداری آقاتهرانی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: صادق محصولی دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به انتخابات آتی اظهار داشت: اینکه در روند وحدت بین جریان‌های انقلابی نیاز به تنزل و گذشت است کاملا موضوع قابل درکی است ولی وقتی معیار اصلی انتخاب نامزدها برای نمایندگی مجلس اصلح بودن باشد باید توجه کرد افرادی که شائبه تخلف، چه تخلف مالی و چه تخلف‌های دیگر داشته باشند نباید در فهرست نامزدهای نمایندگان مجلس قرار بگیرند.

وی افزود: سرلیست جبهه پایداری در صورت ارائه فهرست مستقل، حجت‌الاسلام آقاتهرانی هستند و در صورت وحدت با جبهه انقلابی دیگر، فهرست ارائه شده دو نفر سرلیست خواهد داشت که دکتر آقاتهرانی یکی از آنهاست.

دبیر کل جبهه پایداری تاکید کرد: بخاطر اینکه اولین گام در سیاست اعلامی جبهه پایداری برای مراحل چهارگانه وحدت نیروهای انقلابی، عدم تخریب همدیگر است لذا از پاسخ به تخریب‌های صورت گرفته نسبت به جبهه پایداری توسط بعضی از مدعیان انقلابی خودداری می‌کنیم.

محصولی ادامه داد: جبهه پایداری موضوع وحدت با دیگر نیروهای انقلابی را برپایه شایسته سالاری و شاخص محوری دنبال کرده و شایعات دروغ سهمیه‌بندی را تکذیب می‌کند.

وی همچنین گفت: اسامی نامزدهایی که فاقد صلاحیت‌های اولیه برای فهرست جبهه انقلاب هستند در فهرست جبهه پایداری نخواهد بود.

 

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است