کد خبر : 285118
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۴ - 18:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حمایت مجمع وزیران ادوار از ظریف/ قوه قضاییه نسبت به اتهامات ناروا علیه ظریف اقدام کند

در این بیانیه آمده است: ای کاش جریان رادیکال و مدعیان انقلابی حداقل به تعابیر رهبری معظم انقلاب در مورد ایشان دال بر؛ «امین، غیور، شجاع و متدین خستگی‌ناپذیر باوجدان و با احساس مسوولیت» توجه می‌کردند که تاکنون برای کمتر شخصیتی چنین تعابیری را استفاده نموده‌اند

حمایت مجمع وزیران ادوار از ظریف/ قوه قضاییه نسبت به اتهامات ناروا علیه ظریف اقدام کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مجمع وزیران ادوار از رئیس قوه قضائیه خواست نسبت به اتهامات علیه ظریف اقدام کند.

بیانیه مجمع وزیران ادوار در پاسخ به هتاکی و تهمت به محمدجواد ظریف بدین شرح است: «در شرایطی که جامعه در مقابل انبوهی از چالش‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و خصوصا برای مقاومت در برابر دشمنان قسم خورده، ملت نیازمند وفاق، انسجام و همدلی می‌باشد. متأسفانه شاهد تهاجم و تخریب ناجوانمردانه و غیراخلاقی به یکی از فرزندان صدیق ملت، جناب آقای دکتر محمدجواد ظریف می‌باشیم.‌ای کاش جریان رادیکال و مدعیان انقلابی حداقل به تعابیر رهبری معظم انقلاب در مورد ایشان دال بر؛ «امین، غیور، شجاع و متدین خستگی‌ناپذیر باوجدان و با احساس مسوولیت» توجه می‌کردند که تاکنون برای کمتر شخصیتی چنین تعابیری را استفاده نموده‌اند. ملت به یاد دارد که در جریان مذاکرات هسته‌ای ایشان با دفاع از منافع ملی توانستند تهدید دشمنان را خنثی نموده و با عملکرد خوب خود باعث انفعال دشمنان گردید. در جریان تهاجم رژیم کودک‌کش اسراییل به غزه با تمام ظرفیت در راستای افشای جنایات رژیم صهیونیستی در صحنه حاضر و، چون خاری در چشم آن رژیم منحوس ظاهر شد. مجمع وزیران ادوار ضمن محکومیت این رفتار غیر اخلاقی از ریاست محترم قوه قضاییه انتظار دارد در مقابل این تفکر خطرناک و اتهامات ناروا و ناحق وارده به آقای دکتر ظریف اقدام لازم به عمل آورند.»

مجمع وزیران ادوار جمهوری اسلامی ایران

یکم اسفند ماه سال یکهزار و چهارصد و دو

اخبار مرتبط:
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات

عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز، جلسه غیرعلنی با حضور وزیر اطلاعات و معاونانش برگزار شد. در این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد و آسیب‌ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شد و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند
نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند

نایب رئیس مجلس، با تأکید بر نقش مؤثر ایستگاه‌های ایست و بازرسی در تأمین امنیت محلات در روزهای بحرانی، خواستار تداوم فعالیت این ایستگاه‌ها با همکاری بسیج و سایر نهادهای مسئول شد.

درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل
درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل

وزیر خارجه ایران طی سخنرانی در نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای و با اشاره به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: از شورای سران سازمان همکاری شانگهای درخواست می‌کنم که وضعیت تجاوز را در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار داده و تصمیمی در جهت ارائه حمایت سیاسی لازم و سایر مساعدت‌های مرتبط به جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است