کد خبر : 285064
انتشار : 2024/02/23 - 10:32
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

علت قطعی آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی اعلام شد

کارشناسان آتش‌نشانی پس از ساعت‌ها بررسی و بازدید از محل، علت حادثه را اتصال سیم برق تشخیص داده و اعلام کردند.

علت قطعی آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: پس از گذشت حدود یک ماه از وقوع حریق در بیمارستان گاندی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از پایان بررسی‌های کارشناسی و اعلام دلیل وقوع این حادثه خبر داد.

سید جلال ملکی درباره علت اصلی وقوع حریق در بیمارستان گاندی گفت: عصر روز پنجم بهمن ماه امسال بود که وقوع آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی به آتش‌نشانی تهران اعلام شد و بیش از ۱۰ ایستگاه و گروه نجات به محل اعزام شدند. خوشبختانه با اقدامات انجام شده بیماران بدون کمترین آسیب‌دیدگی از محل خارج شدند و این آتش‌سوزی علیرغم گستردگی که داشت، بدون مورد مصدوم و فوتی به پایان رسید.

وی ادامه داد:‌ پس از اطفاء حریق بررسی‌ها برای یافتن علت این حادثه آغاز و چندین جلسه کارشناسی نیز برای بررسی موضوع برگزار شد. در نهایت کارشناسان متخصص سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بررسی تمامی شواهد و آثار موجود، اتصالی سیم برق را به عنوان دلیل وقوع این حادثه اعلام کردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره اینکه پیشتر گفته شده بود که یک ته‌سیگار موجب حریق بیمارستان گاندی شده است، گفت: این موارد جزو شایعات بود که نباید به آن توجه کرد. کارشناسان آتش‌نشانی پس از ساعت‌ها بررسی و بازدید از محل، علت حادثه را اتصال سیم برق تشخیص داده و اعلام کردند. در واقع اتصال سیم برق در یک انبار حدودا ۲۰ متری در طبقه ۱۶ بیمارستان رخ داده و موجب آتش‌سوزی شده است. شعله‌های آتش از این محل با کندسوزی به نمای ساختمان سرایت کرده بود. پس از آن آتش از طریق نما با سرعت بیشتری رشد پیدا کرد و به دیگر بخش‌ها و طبقات این بیمارستان نیز سرایت کرد.

وی تصریح کرد: شما ببینید، به همین راحتی یک آتش‌سوزی رخ می‌دهد. در پلاسکو هم همینطور بود و اتصالی سیم برق سبب وقوع آن حادثه شد. همیشه بی‌احتیاطی آن چیزی نیست که ما فکرش را می‌کنیم و برای همین هم هست که مدام تاکید داریم که مالکان باید به هشدارها و اخطارهای ایمنی آتش‌نشانی توجه جدی داشته باشند. در همین حادثه یک جرقه و یک اتصالی سیم برق، اینطور جان ده‌ها بیمار و افراد حاضر در محل را به خطر انداخت.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد

دادستان کل کشور از قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین پس از طی مراحل قضایی خبر داد.

آرام جوینده دلیل طلاق از سپهر حیدری را فاش کرد
آرام جوینده دلیل طلاق از سپهر حیدری را فاش کرد

آرام جوینده که در ماه‌های اخیر به‌دلیل فعالیت‌هایش در فضای مجازی بارها خبرساز شده، این بار در گفت‌وگویی تازه درباره پایان زندگی مشترکش با سپهر حیدری صحبت کرده و روایت خود از علت این جدایی را مطرح کرده است.

تهران روی ۲۷ گسل فعال؛ ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده پایتخت قرار دارد
تهران روی ۲۷ گسل فعال؛ ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده پایتخت قرار دارد

یک مسئول گفت: تهران روی ۲۷ گسل فعال قرار دارد و ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده شناسایی شده، زمین‌لرزه‌های کوچک نشانه فعال بودن گسل‌ها هستند و مقاوم‌سازی برای کاهش خسارت باید با جدیت پیگیر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است