❮
کد خبر : 284959
انتشار : 2024/02/22 - 20:09
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

حسین الله‌کرم: در دوره میرحسین موسوی مساوات حاکم بود

حسین الله‌کرم، دبیرکل حزب رزما گفت: اصلاح‌طلبان مدتی به ما می‌گفتند چماقدار و کف خیابانی، در حالیکه خودشان از سفارت آمریکا بالا رفتند و بعد گفتند اشتباه کردیم. البته که کف خیابانی بودن برای ما افتخار است.

حسین الله‌کرم: در دوره میرحسین موسوی مساوات حاکم بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: حسین الله‌کرم، دبیرکل حزب رزما در یک مناظره انتخاباتی شرکت کرد.

بخش‌های مهم اظهارات او را در این مناظره در ادامه می‌خوانید:

  •  اصلاح‌طلبان مدتی به ما می‌گفتند چماقدار و کف خیابانی، در حالیکه خودشان از سفارت آمریکا بالا رفتند و بعد گفتند اشتباه کردیم. البته که کف خیابانی بودن برای ما افتخار است.
  • در مورد انتخابات ما تا کنون در دو دوره تاریخی با کاهش مشارکت مواجه بودیم. دوره اول انتخابات ریاست‌جمهوری دوم هاشمی رفسنجانی بود که او با حدود ۵۰ درصد رئیس‌جمهور شد که عدد پایینی در آن زمان بود و دوره دوم کاهش مشارکت هم در انتخابات‌های ۹۸ و ۱۴۰۰ بود که نرخ مشارکت هر کدام به ترتیب ۴۳ و ۴۹ درصد ثبت شده است. ریشه کاهش مشارکت هر دو دوره مسائل اقتصادی است.
  • دوره اول سال‌های جنگ اقتصاد منطق نداشت و فرهنگ و اجتماع اقتصاد را هدایت می‌کرد و شاهد حذف‌شدگی اقتصاد بودیم و وفاداری و دوستی در جامعه پررنگ‌ترین جریان بود. در آن دوران میرحسین موسوی نفت را می‌فروخت و با منابع حاصل از آن، کوپن توزیع می‌کرد و نوعی مساوات حاکم بود و تمام اقدامات با انگیزه‌های غیرمادی انجام می‌شد.

اسامی نامزدهای انتخابات مجلس در تهران منتشر شد

  • در دهه ۷۰ اصلاح‌طلبان بلاهای بسیاری سر حاشیه‌نشینان آوردند. وقتی احمدی‌نژاد آمد ما از او استقبال کردیم. در دور اول ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد، به ما ۴۵ دلار یارانه داده می‌شد و زندگی‌مان تغییرات بسیاری کرد، اما چون ساختار اقتصادی غربی بود، در ادامه دلار به ۳۳۰۰ تومان رسید و یارانه به حدود ۱۳ دلار کاهش یافت.
  • اساسا اصلاح‌طلبان سطح علمی ندارند. نتیجه برجام ظریف دو و سه برابر شدن دلار بود، اما امیرعبداللهیان که به گفته شما زبان انگلیسی نمی‌داند، این کشور را حفظ کرده است.
  • با شکست برجام و دو برابر شدن تحریم‌ها، مشکلات معیشتی بسیاری ایحاد شد و مشکلات اقتصادی امروز هم نتیجه عملکرد دولت روحانی است.
  • تورم دوران روحانی ۶۰ درصد بود و الان ۳۹.۵ درصد است. رشد اقتصادی صفر، رشد نقدینگی ۴۳ درصد، کسری بودجه ۳۰۰ همتی و خزانه منفی ۴۶ همتی همه تنها اندکی از وضعیت اقتصادی کشور در دولت روحانی است.
  • اعتماد مردم به شما اصلاح‌طلبان از بین رفته است. شما اصلاح‌طلبان به نفعتان است به دامان ملت بازگردید. اکنون اصلاح‌طلبان به دلیل غربگرایی تمام شده‌اند.
اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است