کد خبر : 284726
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۲ - 14:54
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خلجی: قبل از این دو سال، مقاومتی وجود داشت تا بازگشت اموال بابک زنجانی به نتیجه نرسد

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت یک ادعای عجیب دیگر درباره دولت قبل را مطح کرد.

خلجی: قبل از این دو سال، مقاومتی وجود داشت تا بازگشت اموال بابک زنجانی به نتیجه نرسد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: مسئولان اطلاعات مربوط به واریز اموال بابک زنجانی به خزانه دولت را اعلام خواهند کرد.

سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اقدام جهادی بانک مرکزی، وزارت نفت و سازمان اطلاعات سپاه در بازگشت اموال بابک زنجانی، نقش تعیین کننده‌ای داشت و با اهتمام قوه قضائیه، این پرونده به نتیجه رسید که نشان داد اگر در موضوعات مختلف، همراهی و همدلی باشد، این موارد به نتیجه مطلوب می‌رسد.

خلجی تصریح کرد: قبل از این دو سال، احساس می‌شد که مقاومتی وجود داشت تا این کار به نتیجه نرسد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: رئیس جمهور، امروز در نشست هیئت وزیران، از همه کسانی‌که در جمع شدن پرونده بابک زنجانی نقش داشتند، قدردانی کرد.

خلجی اظهار داشت: اطلاعات مربوط به واریز اموال بابک زنجانی به خزانه دولت، به تدریج از طرف مسئولان، اعلام می‌شود.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است