کد خبر : 284621
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۱ - 20:41
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

وزارت ارشاد: مقصر کلاهبرداری کوروش کمپانی انسان‌‌رسانه‌ها بودند

عباس محمدیان، مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد: کسانی که در فضای‌مجازی تبلیغ می‌کنند مجوز ندارند و خلاف مقررات عمل کنند طبق ابلاغ وزیر ارشاد همه فعالان عرصه تبلیغات باید در حوزه تبلیغات از وزارتخانه مجوز بگیرند.

وزارت ارشاد: مقصر کلاهبرداری کوروش کمپانی انسان‌‌رسانه‌ها بودند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد از پیگیری و راه‌اندازی سامانه‌ای برای تبلیغات چهره‌ها و فعالان حوزه تبلیغات در فضای مجازی و حقیقی خبر داد و همچنین به ابلاغ وزیر ارشاد هم در این حوزه اشاره‌ای کرد.

او به این نکته اشاره کرد: دستورالعملی برای تبلیغات چهره‌ها وجود دارد و قانون تبلیغات از این جامعیت برخوردار است که همه دوستان باید از این قانون در فضای‌مجازی و حقیقی تبعیت کنند. قانون تبلیغات می‌گوید هرگونه تبلیغی که قرار است انجام شود باید در حوزه تعاریف تبلیغ گنجانده شود؛ یعنی به واقع در چارچوب و به صورت ضابطه‌مند پیش برود. محتوای آن را چه صاحبان برنامه و چه چهره‌ها باید به تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برسانند.

محمدیان با اشاره به اینکه بنابر ابلاغ وزیر ارشاد باید برای تبلیغات فرآیند قانونی آن از سویِ وزارتخانه طی شود، افزود: کسانی که در فضای‌مجازی تبلیغ می‌کنند مجوز ندارند و خلاف مقررات عمل کنند طبق ابلاغ وزیر ارشاد همه فعالان عرصه تبلیغات باید در حوزه تبلیغات از وزارتخانه مجوز بگیرند. یعنی در واقع بایستی فرآیند قانونی موجود را از مجموعه اداره کل تبلیغات و اطلاع‌رسانی فرهنگ و ارشاد اسلامی طی کنند.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد در خصوص تبلیغات تلویزیونی هم این نکته را یادآور شد: تبلیغاتی که در رسانه ملی انجام می‌شود طبق قانون باید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأیید محتوا بگیرند. حتی برنامه‌ای که اسپانسری است و تبلیغاتی در آن انجام می‌شود چه در تلویزیون و چه در پلتفرم‌ها نیاز به مجوز دارد؛ چهره‌ها در قالب دستورالعمل پیش می‌رود و مجوزها هم به صورت قانونی باید پیگیری شود. چون در غیر این صورت تبلیغی بدون گذراندن فرآیند قانونی منتشر شود حتماً اقدام قانونی با آن برنامه و یا محصول تبلیغاتی انجام خواهد شد.

وی در خصوص ماجرای کوروش کمپانی تأکید کرد: اگر برای انجام تبلیغات چهره‌ها، برنامه‌ها و صاحبان محصولات تبلیغاتی در هر رسانه‌ای که هستند فرآیند قانونی را از وزارت فرهنگ و ارشاد دنبال کنند شاید کمتر شاهد چنین اتفاقاتی باشیم که به چهره‌های ما هجمه‌ای وارد شود. رسانه‌ها و هنرمندان سرمایه مهم هر کشوری محسوب می‌شوند از این رو در قالب طرح ساماندهی انسان رسانه‌ها، در سایه آگاه‌سازی و همچنین افزایش تعهد کنشگران فضای مجازی نسبت به حقوق و مصالح افکار عمومی به دنبال حفظ و افزایش اعتماد عمومی نسبت به سرمایه‌های معنوی کشور از جمله هنرمندان و رسانه‌ها هستیم.

محمدیان با اشاره به راه‌اندازی سامانه تبلیغات خاطرنشان کرد: علت اصلی این اتفاق (کوروش کمپانی» را عدم ساماندهی انسان‌‌رسانه‌ها می‌دانیم که به آن توجه نشده است. فضایی که نابسامان بوده و به همین خاطر سامانه تبلیغات راه‌اندازی شده و به زودی فراخوان آن اعلام خواهد شد که فعالان عرصه تبلیغات چه چهره‌ها، اینفلوئنسرها و بلاگرها در آن مسائل تبلیغی و کاری خودشان را پیگیری و دنبال کنند.

اخبار مرتبط:
یوسفیان‌ملاء: حقوق ۱۰ میلیونی، مشکل معیشتی کارگر را حل نمی‌کند
یوسفیان‌ملاء: حقوق ۱۰ میلیونی، مشکل معیشتی کارگر را حل نمی‌کند

تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: حقوق 10 میلیون و 300 هزار تومانی، نه تنها مشکل معیشتی کارگر را حل نمی کند بلکه بر مشکلات کارفرما نیز می افزاید، نتیجه آن بحران نیروی انسانی در واحد های تولیدی خواهد بود.

بازار کساد است؛ شاهد تعطیلی واحد‌های صنفی میوه فروشی هستیم؛ میوه فروش دیگر نمی‌تواند مثل گذشته کاسبی کند
بازار کساد است؛ شاهد تعطیلی واحد‌های صنفی میوه فروشی هستیم؛ میوه فروش دیگر نمی‌تواند مثل گذشته کاسبی کند

کارگر گفت: کمبودی در بازار میوه نداریم و در برخی از موارد عرضه بیشتر از تقاضا بوده است. تقاضا خیلی کمتر از عرضه است. هر سال در همین زمان، کسادی بازار اتفاق می‌افتد. مردم اولویت‌های دیگری دارند که چندان به میوه توجه نمی‌کنند. امسال هم ماه رمضان و عید همزمان شده و توجه‌ها به میوه کمتر شده است. امسال کسادی بازار فراتر از سال قبل است. مسلماً افزایش قیمت‌ها هم بی تأثیر نیست، اما علت اصلی هم نیست.

نماینده مجلس: ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشورمان در حوزه مالی به سمت ارز و طلا رفته‌اند؛ یعنی علناً از حوزه تولید خارج شده‌اند
نماینده مجلس: ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشورمان در حوزه مالی به سمت ارز و طلا رفته‌اند؛ یعنی علناً از حوزه تولید خارج شده‌اند

یک عضو کمیسیون اقتصادی گفت: ، حذف ارز نیما با هدف کنترل رانت موضوع مهمی بود، ولی این حذف نیما باعث شد که ما بازار ارز را از دست بدهیم. بنابراین هدف آقای همتی در بحث کنترل ارز نیما هدف خیری بود ولی منجر به از دست دادن مدیریت بازار ارز و باعث افزایش مشکلات اقتصادی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است