کد خبر : 284168
انتشار : 2024/02/18 - 20:58
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

علی مطهری: لیست صدای ملت فقط برای تهران است / برای شهرستان‌ها لیستی نَداریم

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی جزییات لیست «صدای ملت» را تشریح کرد.

علی مطهری: لیست صدای ملت فقط برای تهران است / برای شهرستان‌ها لیستی نَداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: «علی مطهری» نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزییات لیست پیشنهادی خود برای انتخابات مجلس دوازدهم موسوم به «صدای ملت» اظهار کرد: اگر از طرف نیروهای معتدل و اصلاح‌طلب لیستی داده نشود، ما فهرست «صدای ملت» را که برای مجلس نهم و دهم هم فعال بود را برای مجلس دوازدهم، فعال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه لیست «صدای ملت» منتسب به هیچ جناح سیاسی نیست، افزود: این لیست نه مربوط به اصلاح‌طلبان است و نه حتی معتدل‌ها. «صدای ملت» در واقع یک لیست فردی است که برخی معتدل‌ها و همچنین برخی احزاب اصلاح‌طلب اعلام کرده‌اند بیانیه می‌دهیم و از آن حمایت می‌کنیم؛ این لیست محصول هیچ ائتلافی نیست.

مطهری با اشاره به افراد حاضر در لیست «صدای ملت» گفت: در این لیست، هم اصولگرا داریم و هم اصلاح‌طلب؛ همچنین افرادی که منتسب به هیچ گروهی نیستند در این لیست حضور دارند؛ در واقع شاخصه همه این افراد اعتدال، عقلانیت و توجه به اصلاح امور است.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی، فعلاً در لیست «صدای ملت» حضور ندارند و لیست هنوز کامل نشده است.

مطهری تاکید کرد: فعلاً برای تهران لیست می‌دهیم و برای شهرستان‌ها برنامه‌ای نداریم.

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است