کد خبر : 284120
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - 16:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

حجت‌الاسلام اکرمی: اداره جمهوری اسلامی جز با انتخابات نخواهد بود

فعال سیاسی گفت: حق مردم است که در همه ابعاد انتخاب مسئولان کشور مشارکت کنند و حضور خودشان را نشان دهند.

حجت‌الاسلام اکرمی: اداره جمهوری اسلامی جز با انتخابات نخواهد بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری همزمان با دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه برگزار می شود. هر چند در حال حاضر بیشتر توجه سیاسیون به حضور قوی در عرصه انتخابات مجلس دوازدهم است اما برکسی پوشیده نیست که اهمیت و جایگاه مجلس خبرگان بیش از مجلس شورای اسلامی است.

حجت الاسلام سیدرضا اکرمی درباره اهمیت جایگاه مجلس خبرگان رهبری گفت: از امتیازات جمهوری اسلامی آن است که مسئولین همه کارهای کلیدی و اساسی کشور از رهبری تا اعضای شورای شهر براساس انتخاب مردم برگزیده می شوند.

وی افزود: مجلس خبرگان رهبری حداقل سه مسئولیت مهم دارد. نخستین مسئولیت انتخاب رهبر در شرایط خاص است، دومین مسئولیت نظارت بر عملکرد رهبری در طول حیات است و سومین مسئولیت رابط بین مردم و رهبری است که اگر مسئله ای برای مردم در حوزه های مختلف رخ می دهد، آنها آن مسئله را پیگیری کنند تا موضوع رسیدگی شود.

عضو جامعه روحانیت مبارز درباره ضرورت آگاهی مردم از جایگاه مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، قریب به ۴۰ انتخابات در کشور برگزار شد و ۲ مورد دیگر نیز ۱۱ اسفند انجام می شود اما چرا مردم باید در انتخابات مجلس خبرگان رهبری شرکت کنند؟ چون قانون اساسی مسئولیت انتخاب رهبری را به این مجلس واگذار کرده است.

وی افزود: حق مردم است که در همه ابعاد انتخاب مسئولان کشور مشارکت کنند و حضور خودشان را نشان دهند. جامعه برای به دست گرفتن سرنوشت خودش تکلیف بزرگی برعهده دارد و زمانی ادای تکلیف می کند که به بهترین نامزد از نگاه خودش رأی دهد تا او مسئولیت مهمی را از جانب ملت دنبال کند.

اکرمی با بیان اینکه اداره جمهوری اسلامی جز با انتخابات نخواهد بود، اظهار کرد: حضرت المومنین علی (ع) در شب ۲۱ ماه مبارک رمضان روی سه موضوع خداترسی، نظم در زندگی  و اصلاح مابین حساسیت نشان داد. بالاخره ما در جامعه زندگی می کنیم و باید نمایندگان و ناظرانی باشند تا با ادای مسئولیت حق جامعه را پاس بدارند.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است
تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است

معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با تاکید بر حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم به منظور اهداف صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود، بیان کرد که دولت آمریکا در صورت تمایل به ازسرگیری مذاکرات با ایران باید موضع شفافی درباره نفی حملات متجاوزانه بیشتر به ایران اتخاذ کند تا اعتمادسازی لازم برای تداوم روند دیپلماتیک انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است