کد خبر : 283727
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۶ - 10:46
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دولت هنوز تصمیم نگرفته پنجشنبه‌ها تعطیل باشد یا شنبه؟

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها گفت: هنوز در دولت این موضوع مطرح نشده است. مجلس این امر را به دولت واگذار کرده است و صرفا گفته‌اند باید دو روز در هفته تعطیل باشد و اینکه کدام یک از روزها باشد را به دولت واگذار کرده‌اند.

دولت هنوز تصمیم نگرفته پنجشنبه‌ها تعطیل باشد یا شنبه؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره تعطیلی شنبه‌ها گفت: هنوز در دولت این موضوع مطرح نشده است. مجلس این امر را به دولت واگذار کرده است و صرفا گفته اند باید دو روز در هفته تعطیل باشد و اینکه کدام یک از روزها باشد را به دولت واگذار کرده اند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: باید در دولت جلسات برگزار شود و این روزها نهایی شود. در کمیسیون اجتماعی مجلس دو نظر وجود داشت برخی می‌گفتند شنبه و برخی هم نظرشان بر روی تعطیلی پنجشنبه‌ها بود.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است