کد خبر : 283349
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - 21:21
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مدیرعامل آب و فاضلاب تهران:

تهران از نظر منابع آبی ظرفیت بارگذاری جمعیت جدید را ندارد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در حال حاضر تهران با توجه محدودیت منابع آبی، ظرفیت هیچ گونه بارگذاری جدید جمعیتی را ندارد.

تهران از نظر منابع آبی ظرفیت بارگذاری جمعیت جدید را ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: محسن اردکانی گفت: با توجه به منابع محدود آبی در گستره استان تهران هر گونه بارگذاری جدید جمعیت در تهران امکان پذیر نیست و دیگر ظرفیت جدیدی برای تأمین آب آن وجود ندارد که باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

وی ادامه داد: در موضوع بارگذاری جمعیت در هر اقلیمی نخستین چیزی که باید رعایت شود، آمایش سرزمینی است که موضوع اصلی آمایش سرزمین هم آب است.

مدیرعامل آبفای استان تهران خاطرنشان کرد: در گذشته‌ها تمدن‌ها در کنار آب شکل می‌گرفته و هر جا آب بود، آبادی هم وجود داشت.

اردکانی گفت: باید با توجه به آمایش سرزمین بررسی کرد که ظرفیت تأمین آب برای جمعیت جدید وجود دارد یا ندارد و اگر وجود دارد، اجرا شود و در غیر این صورت باید تجدیدنظر کرد.

این مقام مسئول افزود: یکی از این طرح‌ها علاج بخشی سد لار است که ۱۶۲ میلیون مترمکعب در سال آب را منتقل می‌کند.

مدیرعامل آبفا استان تهران خاطرنشان کرد: همچنین طرح دوم جایگزین انتقال آب از سد طالقان که در حال اجرا است.

اردکانی گفت: یک طرح مطالعاتی داریم که طرح انتقال آب از ارتفاعات ۲ هزار و ۳ هزار است.

وی بیان کرد: در فصل‌هایی که حق آبه بران سمت مازندران آب را نیاز دارند، از آن استفاده خواهند کرد، اما در زمانی که نیازی به آب ندارند و این آب به سمت دریا سرازیر می‌شود و در بقیه فصول، به دریاچه سد امیرکبیر منتقل و ذخیره شود تا در دسترس قرار گیرد.

در فصل‌هایی که حق آبه بران سمت مازندران آب را نیاز ندارند و این آب به سمت دریا سرازیر می‌شود که حق آبه بران در فصولی که نیاز دارند آب را ببرند و در بقیه فصول این آب به دریاچه سد امیرکبیر منتقل شده و ذخیره شود و در دسترس قرار گیرد.

مدیرعامل ابفای استان تهران ادامه داد: البته طرح‌های دیگری هم وجود دارد که در دست مطالعه است.

اردکانی خاطرنشان کرد: این طرح‌ها همه اگر اجرا شود باز هم با توجه به محدودیت منابع آبی، تهران ظرفیت بارگذاری جدید جمعیتی ندارد و باید مراقب بود.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است