کد خبر : 283200
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - 21:28
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فرماندار شهرضا:

۱۲۰ کیلومتر به مساحت شهرضا اضافه شد

فرماندار شهرضا گفت: تایید طرح تفصیلی شهرضا منجر به اضافه شدن ۱۲۰ هکتار به مساحت این شهر شد.

۱۲۰ کیلومتر به مساحت شهرضا اضافه شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید امیر جعفری در آئین بهره برداری از پروژه‌های شهرداری شهرضا که با حضور استاندار انجام شد، اظهار کرد: به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۴۲ پروژه در شهرضا افتتاح و به بهره‌برداری رسید و همچنین ۳ پروژه کلنگ‌زنی شد که اعتبار این پروژه‌ها بیش از ۵۰۶ میلیارد تومان است.

فرماندار شهرضا در ادامه گفت: یکی از بزرگترین مشکلات شهرضا طرح تفضیلی بود که در اولین سفر شهرستانی استاندار اصفهان دستور آن صادر و بیش از ۵۰ جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ برگزار شد که خوشبختانه این طرح مورد تأیید وزارت راه و شهرسازی قرار گفت و ۱۲۰ هکتار به مساحت شهرضا افزوده شد.

جعفری افزود: در سطح شهرستان و در یکسال گذشته ۱۲ اتوبوس خریداری و بیش از ۷۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل شهری نوسازی شد و همچنین محله سروستان شهرضا به تکنولوژی 5G مجهز شد که بیش از ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مخابرات هزینه شده است.

جعفری ادامه داد :۱۶۲ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی پرداخت شد و پروژه‌های شهری از جمله خیابان شهید کشوری که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت کار دارد تا پایان سال عملی خواهد شد.

اخبار مرتبط:
۱۷۰۰ مورد قطع موقت گاز مشترکان متخلف در اصفهان
۱۷۰۰ مورد قطع موقت گاز مشترکان متخلف در اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به ۱۶ هزار پایش میزان مصارف گاز در استان، گفت: یک هزار و ۷۰۰ مورد قطع گاز موقت مشترکان متخلف انجام شده است.

۱۱ مسجد با معماری ایرانی در اصفهان ثبت جهانی می‌شود
۱۱ مسجد با معماری ایرانی در اصفهان ثبت جهانی می‌شود

استاندار اصفهان از انجام مقدمات مربوط به ثبت جهانی ۱۱ مسجد با هویت و معماری ایرانی در اصفهان خبر داد.

واقعیت‌های اصفهان به مرکز کشور منتقل شود
واقعیت‌های اصفهان به مرکز کشور منتقل شود

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان بر ضرورت انتقال صحیح واقعیت‌های استان اصفهان به مرکز کشور به منظور عدم اتخاذ تصمیمات ناپخته تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است