کد خبر : 281993
انتشار : 2024/02/01 - 12:42
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان از حسین طائب عذرخواهی کرد

روزنامه حسین شریعتمداری از رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه عذرخواهی کرد.

کیهان از حسین طائب عذرخواهی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیهان نوشت: پس از انتشار شایعاتی درباره ثبت‌نام حجت‌الاسلام حسین‌طائب در انتخابات مجلس خبرگان رهبری، اخبار موثق حاکی از آن است که ایشان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت‌نام نکرده‌اند. متاسفانه دیروز این خبر در ستون تلفن خوانندگان کیهان که به انتشار نظرات و دیدگاه خوانندگان اختصاص دارد نیز بر اثر یک اشتباه و غفلت چاپ شده بود که ضمن تکذیب خبر یاد شده از جناب آقای طائب نیز پوزش می‌خواهیم.

اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است