کد خبر : 281968
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ - 09:55
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان:

ایستگاه پمپاژ فاضلاب ۲۵ روستا و ۲ شهر در فلاورجان تکمیل شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: ایستگاه پمپاژ فاضلاب ۲۵ روستا و ۲ شهر اشترجان و مینادشت در منطقه فلاورجان با سرمایه گذاری بخش خصوصی تکمیل شد.

ایستگاه پمپاژ فاضلاب ۲۵ روستا و ۲ شهر در فلاورجان تکمیل شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛حسین اکبریان اظهار کرد: با تکمیل شبکه فاضلاب ۲۵ روستا در منطقه فلاورجان، فاضلاب این روستاها از طریق این ایستگاه پمپاژ، به بری خانه فاضلاب فولادشهر انتقال می‌یابد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: با اجرای کامل شبکه فاضلاب ۲۵ روستا و نیز فاضلاب شهرهای اشترجان و مینادشت حدود ۱۸۰ لیتر در ثانیه پساب، از طریق این ایستگاه پمپاژ به تصفیه خانه فاضلاب فولادشهر برای مصارف صنعتی منتقل می‌شود.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۹۰۰ انشعاب فاضلاب در شهرهای اشترجان و مینادشت واگذار و نصب شده است.

اکبریان با بیان اینکه در حال حاضر چهار شهر از ۱۱ شهر منطقه فلاورجان دارای شبکه فاضلاب است، اظهار کرد: بیش از ۳۳۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در شهرهای فلاورجان، قهدریجان، اشترجان و مینادشت اجرا شده است.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است