کد خبر : 281900
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - 16:51
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حسین جلالی، نماینده مجلس: هیچ وقت آمریکا به ایران حمله نمی‌کند

نماینده عضو جبهه پایداری مجلس مدعی شد که جو بایدن هیچ وقت به خاک ایران حمله نخواهند کرد.

حسین جلالی، نماینده مجلس: هیچ وقت آمریکا به ایران حمله نمی‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: حسین جلالی، نماینده مجلس در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه اگر آمریکا تصمیم خود را عملی و به خاک ایران حمله کند، واکنش جمهوری اسلامی چه خواهد بود، گفت: «پنتاگون اعلام کرده است که ایران هیچ نقشی در حمله پهپادی علیه آمریکا نداشته و اعلام کرده است که هیچگونه برنامه مقابل با ایران و جمهوری اسلامی ندارند.»

وی ادامه داد: «بایدن در ابتدا یک اشتباهی کرد و گفت گزینه‌ها روی میز است و پاسخ می‌دهیم اما پس از آن پنتاگون اعلام کرد که چنین چیزی صحت ندارد و هیچگونه حمله به ایران صورت نخواهد گرفت. کمااینکه آمریکا هم هیچ‌گاه در ذهنش خطور نمی‌کند که به ایران حمله کند. چراکه می‌داند اگر دست به چنین کاری بزند، دیگر جمع شدنی نیست و منطقه با جنگ بسیار بزرگی شبیه جنگ جهانی دوم مواجه خواهد شد.»

جلالی خاطرنشان کرد: « درست است که آمریکایی ها عاقل نیستند اما آنقدر می‌فهمند که جان خودشان در خطر است و هرگز دست به چنین حرکتی نخواهند زد و هیچ وقت آمریکا به ایران حمله نمی‌کنند. بنابراین ارتباطی با ایران ندارد و چنین حمله‌ای مطرح نیست. شما هم چنین احتمالی ندهید و چنین سوالی نپرسید!»

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است