کد خبر : 281870
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - 16:34
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: بودجه صداوسیما نه تنها زیاد نیست، کم هم هَست

فعال سیاسی گفت: جای تأسف دارد دانشگاه آزاد که خودگران است، درآمدش را هزینه می کند و نظارت آنچنانی هم بر آن نیست بیاید درباره بودجه صداوسیما چنین قضاوتی کند.

نماینده مجلس: بودجه صداوسیما نه تنها زیاد نیست، کم هم هَست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: افزایش بودجه سال ۱۴۰۳ سازمان صدا و سیما حواشی را به دنبال داشت. از جمله این حواشی آن بود که روزنامه فرهیختگان در گزارشی نوشت «وقتی دولت ادعا می‌کند نمی‌تواند و ندارد که حقوق مزد بگیران را ۲۰ درصد افزایش دهد، چرا باید بودجه نهاد‌هایی مثل صداوسیما هر سال زیاد شود و ۸ همت بودجه افزایشی صداوسیما چطور باید خرج شود؟». در حالیکه ارگان رسمی دانشگاه آزاد ضمن انتقاد به مجلس، نحوه هزینه‌کرد بودجه رسانه ملی را زیر سئوال می برد که خود این دانشگاه درباره دخل و خرجش پاسخگویی روشنی ندارد.

شهریار حیدری درباره حواشی افزایش بودجه صداوسیما گفت: امروز امپراطوری رسانه های غربی و فارسی زبان خارج از کشور هجمه ها و فضاسازی های کذبی را علیه کشور ساماندهی می کنند که صداوسیما برای تقابل با این امواج دروغ پراکنی و سیاه نمایی نیازمند به تجهیزات مدرن دارد. همچنین مردم انتظار دارند سطح کیفی برنامه های صداوسیما تقویت شود.

وی افزود: امروز سیستم های ماهواره ای و دیجیتال جایگزین سیستم های قدیمی شده و به روزرسانی آنها نیازمند اعتبارات کافی است. نکته مهم دیگر آنکه افزایش بودجه صداوسیما نه تنها خارج از عرف نیست بلکه تأمین اعتبار ۱۰۰ درصد درخواست های این سازمان را هم کفاف نمی دهد.

این نماینده مجلس درباره انتقاد ارگان رسمی فرهیختگان به موافقت مجلس با افزایش بودجه صداوسیما یادآور شد: بودجه ۱۴۰۳ صداوسیما مانند سایر نهادها و دستگاه های اجرایی به طور متعارف تقویت شد، بودجه این سازمان براساس قانون برنامه هفتم مصوب شد. جای تأسف دارد دانشگاه آزاد که خود گران است، درآمدش را هزینه می کند و نظارت آنچنانی هم بر آن نیست بیاید درباره بودجه صداوسیما چنین قضاوتی کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: صداوسیما خود هیأت امنا دارد، چندین دستگاه مثل سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات روی هزینه بودجه این سازمان نظارت می کنند بنابراین قضاوت ارگان دانشگاه آزاد دور از انصاف و کارشناسی است که خوشبینانه بخواهیم بگوییم به علت بی اطلاعی است.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است