کد خبر : 281711
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ - 20:33
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سخنگوی سازمان آتش نشانی اصفهان:

سقوط مرد ۴۵ ساله از ارتفاع در اصفهان

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: مرد ۴۵ ساله در اصفهان از روی پل هوایی سقوط کرد.

سقوط مرد ۴۵ ساله از ارتفاع در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد شریعتی با اشاره به حادثه سقوط از ارتفاع در اصفهان اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۰ و ۳۱ دقیقه به مرکز فرماندهی آتش نشانی اصفهان گزارش دهد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه این حادثه در سه راه سیمین بعد از پل هوایی اتفاق افتاده است، افزود: متأسفانه در این حادثه مرد ۴۵ ساله قبل از رسیدن نیروهای آتش نشانی جان خود را از دست داده است.

اخبار مرتبط:
اطلس فرهنگی و گردشگری روستاهای اصفهان تدوین می‌شود
اطلس فرهنگی و گردشگری روستاهای اصفهان تدوین می‌شود

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اصفهان از تدوین اطلس فرهنگی و گردشگری روستاها خبر داد.

اطفای حریق در منطقه حفاظت شده موته
اطفای حریق در منطقه حفاظت شده موته

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حریق به وقوع پیوسته در پوشش گیاهی و بخشی از مراتع منطقه حفاظت شده موته اطفا شد.

نرخ ۹۸ درصدی سواد در اصفهان
نرخ ۹۸ درصدی سواد در اصفهان

استاندار اصفهان گفت: این استان در زمینه سوادآموزی با نرخ ۹۸ درصدی سواد جایگاه خوبی دارد اما دو درصد باقی‌مانده نیز مستلزم بررسی و پیگیری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است