کد خبر : 281605
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ - 11:33
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

روزنامه اطلاعات: شما را به حضرت عباس بساط دلار رانتی را جمع کنید

روزنامه اطلاعات نسبت به تک نرخی نشدن قیمت دلار اعتراض کرده است.

روزنامه اطلاعات: شما را به حضرت عباس بساط دلار رانتی را جمع کنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اطلاعات نوشت: ظاهراً تا زمانی که خزانه دولت از دلار یا یورو خالی نشود یا دیگر امکان ارزان‌فروشی ارز خارجی را از دست ندهد، کشور و ملت و کشاورز و تولیدکننده و تاجر و کاسب و مردم کوچه و بازار و حتی قوه قضائیه، از شر خسارت و زحمت و فساد چندنرخی‌بودن قیمت ارز خلاصی نخواهدیافت. به‌عنوان تازه‌ترین شاهد مثال، صحبت‌های اخیر رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس فعلی را بازنشر می‌کنیم که با فریاد اعلام کرد قیمت دولت برای خرید تضمینی گندم(۱۷۵۰۰ تومان) غیرقانونی است و شکایت می‌کنیم.

این روزنامه افزوده است: می‌خواهند با دلار ۲۸۵۰۰ تومانی گندم وارد کنند. کف قیمت منطقی برای خرید که موجب ضرر کشاورزان داخلی نشود، بالای ۱۹ هزار تومان است… شاید او هم اگر فرصت بود ادامه می‌داد: شما را به حضرت عباس(ع) بساط ارز رانتی را جمع کنید تا همگی به خاک سیاه ننشستیم!

اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

الجزیره به نقل از یک مقام ارشد ایرانی: اسرائیل قصد داشت «پزشکیان» را در جریان نشست شورای عالی امنیت ملی در خلال جنگ، ترور کند
الجزیره به نقل از یک مقام ارشد ایرانی: اسرائیل قصد داشت «پزشکیان» را در جریان نشست شورای عالی امنیت ملی در خلال جنگ، ترور کند

یک مقام ارشد ایرانی گفت: اسرائیل قصد داشت رئیس‌جمهور ایران را در جریان یک نشست مهم شورای عالی امنیت ملی در خلال جنگ ترور کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است