کد خبر : 281357
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ - 13:34
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

پزشکیان: برنده انتخابات از قبل مشخص شده است

نماینده مردم تبریز در مجلس درخصوص انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در یک مسابقه یک طرف تمامی بازیکنانش و تیمش را آورده و تیم طرف مقابل حتی به‌اندازه ذخیره هم نیست.

پزشکیان: برنده انتخابات از قبل مشخص شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: مسعود پزشکیان درباره برنامه اصلاح‌طلبان برای ارائه لیست در انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وضعیت انتخابات به‌گونه‌ای شده است که از یک تیم اعضای اصلی آن اجازه ورود به صحنه را دارند و از تیم مقابل رده چندم هم به‌زور اجازه ورود به میدان را پیدا کرده‌اند، در این وضعیت برنده مسابقه از قبل مشخص است.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی گفت: تعدادی از نامزدهای شاخص جریان اصلاح‌طلب در انتخابات ثبت‌نام نکردند تصور آنها این بود که شورای نگهبان آنها را رد صلاحیت می‌کند کما این‌که برخورد هیئت‌های اجرایی را همه دیدیم. نتیجه آن است که در یک مسابقه یک طرف تمامی بازیکنانش و تیمش را آورده و تیم طرف مقابل حتی به‌اندازه ذخیره هم نیست.

نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه علی‌رغم پیشنهادی برای تغییر حوزه انتخابیه‌اش قطعاً از تبریز نامزد می‌شود درباره موضوع حمایت از لیست‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان گفت: در حال حاضر وضعیت مشخص نیست؛ چراکه خبری از افراد برجسته و شاخص وجود ندارد.

پزشکیان در پایان درباره اینکه آیا رایزنی‌هایی با شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت‌ها شده است، گفت که اطلاعی ندارم.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: آتش‌بس نشده، در مرحله قطع موقت جنگ هستیم
سردار کوثری، نماینده مجلس: آتش‌بس نشده، در مرحله قطع موقت جنگ هستیم

سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که اکنون در آتش‌بس قرار نداریم، بلکه در مرحله قطع موقت جنگ هستیم، گفت: باید توجه داشت که اکنون هم در آتش‌بس قرار نداریم، بلکه در مرحله قطع موقت جنگ هستیم و این به طرف مقابل بستگی دارد که چه زمانی بخواهد دوباره جنگ را آغاز کند.

پیش‌بینی عباس عبدی از آینده آتش‌بس ایران و اسرائیل؛ اگر قرار است تقدم گروه‌های تندرو و اقلیت بر مردم ادامه یابد، صریحا اعلام کنید
پیش‌بینی عباس عبدی از آینده آتش‌بس ایران و اسرائیل؛ اگر قرار است تقدم گروه‌های تندرو و اقلیت بر مردم ادامه یابد، صریحا اعلام کنید

عباس عبدی نوشت: شهروندان به ویژه اغلب آنان که به‌طور طبیعی نگاه به آینده دارند، می‌پرسند که خب! آینده چه خواهد شد؟ این آتش‌بس حتی رسمی هم نشده، اگر رسمی هم می‌شد، باز هم شکننده بود، زیرا آتش‌بس به خودی خود اهمیت ندارد، فقط توقف جنگ برای حل مسائل فیمابین است و اگر به چنین نتیجه‌ای منجر نشود، دیر یا زود شکسته خواهد شد یا برحسب اراده یکی از طرفین یا اتفاق و حوادث پیش‌بینی نشده که احتمالش کم هم نیست.

سخنگوی قوه قضاییه: حمله اسرائیل به زندان اوین تاکنون ۷۱ شهید داشته است
سخنگوی قوه قضاییه: حمله اسرائیل به زندان اوین تاکنون ۷۱ شهید داشته است

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به تعداد شهدای حمله ترویستی صهیونیست‌ها به زندان اوین گفت: تاکنون مطابق آمار رسمی ۷۱ نفر در حمله باند تبهکار صهیونی به زندان اوین شهید شده‌اند، شهدا از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌های مجاور زندان هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است