کد خبر : 280665
انتشار : 2024/01/22 - 20:16
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بارش پراکنده و وزش باد شدید آسمان اصفهان را فرا می‌گیرد

کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: فردا در اکثر مناطق افزایش ابر، بارش پراکنده به‌ویژه در نیمه غربی، وزش باد نسبتاً شدید و در جنوب استان گاهی شدید پیش‌بینی می‌شود.

بارش پراکنده و وزش باد شدید آسمان اصفهان را فرا می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آسیه آقایی، کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به وضعیت هوای استان اظهار داشت: بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی بیانگر جوی نسبتاً پایدار در امروز و گذر امواج ناپایدار تا اواخر هفته از روی استان است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: بر این اساس امروز وضعیت جوی در اکثر مناطق به‌صورت صاف تا کمی ابری گاهی افزایش ابر به‌ویژه در غرب و شمال استان و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

آقایی گفت: فردا در اکثر مناطق افزایش ابر، بارش پراکنده به‌ویژه در نیمه غربی، وزش باد نسبتاً شدید و در جنوب استان گاهی شدید پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان بیان کرد: وزش باد در روز چهارشنبه در اکثر مناطق شدید گاهی تندبادلحظه‌ای و در مناطق مستعد با احتمال گرد وخاک خواهد بود و در فریدونشهر و سمیرم احتمال بارش پراکنده نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: روز جمعه با فعالیت سامانه بارشی بر روی استان افزایش ابر و در اکثر مناطق بارش باران و در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود.

آقایی با اشاره به اینکه کمینه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده در اکثر مناطق ۲ تا ۳ درجه افزایش خواهد داشت، خاطرنشان کرد: بیشینه دمای هوای اصفهان ۱۷ و کمینه فردا صبح یک درجه و خوربیابانک با ۲۳ درجه و بویین میاندشت با منفی ۶ درجه به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است