کد خبر : 279803
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - 04:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بافت فرسوده شهری اصفهان نوسازی می‌شود

معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: صدور پروانه در بافت فرسوده طی سال جاری 44 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است و از ابتدای سال تا پایان آذرماه 1437 واحد نوسازی شده است.

بافت فرسوده شهری اصفهان نوسازی می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وحید مهدویان، معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان با اشاره به رشد ۴۴ درصد واحدهای نوسازی شده شهر اصفهان در ۹ ماه امسال اظهار داشت: از ابتدای سال تا پایان آذرماه ۱۴۳۷ واحد نوسازی شده است و آمار رشد صدور پروانه در بافت فرسوده شهری اصفهان براساس ارزیابی شرکت بازآفرینی کشور دارای بالاترین رشد در بین ۱۲ کلان شهر ایران بوده است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: سال گذشته در حدود ۹۹۸ و امسال نیز ۱۴۳۷ واحد بازآفرینی شده‌اند که در مجموع پروانه‌های صادره شده در این بخش ظرف سال گذشته و امسال ۲ هزار و ۴۳۵ عدد است.

مهدویان بیان کرد: در شهر اصفهان باتوجه به اجرای بسته تشویقی ۱۹‌بندی شامل تخفیفات مالی، طبقه تشویقی، سطح اشغال تشویقی تخفیف درصدی پروانه ساختمان، صدور پروانه‌ها رشد چشمگیری داشته‌ است و بر اساس این آمار در ماه امسال با لحاظ صدور پروانه و تعداد ساختمان بیشترین درصد رشد را شاهد بوده‌ایم، این آمار بدان معناست که سیاست‌های تشویقی در زمینه نوسازی مسکن تاثیرگذار بوده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در محله همت‌آباد به عنوان سایت‌ نمونه نوسازی بافت‌های فرسوده با حضور گسترده انبوه‌سازان آغاز شده است، ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۳۰ محله هدف و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۵ محله با مشارکت مردم محلات اسناد بازآفرینی آنها تهیه و اقدامات عمرانی، ترافیکی، خدمات شهری، روشنایی و فرهنگی با بودجه ۱۲ هزار میلیارد ریال به صورت مستقیم اجرا شده است.

وی گفت: با آغاز این دوره از مدیریت شهری و در ۲ سال گذشته، شهرداری اصفهان توجه به حوزه ساخت و ساز و مسکن را از اولویت‌های خود اعلام کرد و بر استفاده از همه ظرفیت‌ها در موضوع مسکن و ارائه بسته‌های تشویقی لازم برای نوسازی بافت‌های فرسوده به ویژه در مناطق محروم تاکید شد.

مهدویان با بیان اینکه کاهش مدت زمان صدور پروانه با توجه به راه‌اندازی و بروزرسانی سامانه هوشمند توسعه شهری (اصنو) انجام شده است، اضافه کرد: افزایش صدور پروانه و کاهش مدت زمان صدور آن به ویژه در بافت‌های فرسوده با توجه به اتخاذ تدابیر لازم از جمله اصلاح ضوابط طرح تفصیلی و همچنیـن در دسـتور کار قرار دادن دفاتر پیشخوان توسـعه محلی از نتایج سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های شهرداری در این دوره است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز، بیش از ۴۵۰۰ واحد مسکونی بازسازی شده که از این لحاظ بعد از تهران و مشهد دارای رتبه سوم در میان کلان شهرهای ایران هستیم.

وی با قدردانی از اعضای کمیسیون ماده ۵ و استاندار و شهردار اصفهان که در نوسازی بافت فرسوده همیشه همراهی کرده‌اند، گفت: بیش از ۲۵ درصد جمعیت شهر اصفهان یعنی حدود ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان در بافت‌های فرسوده ساکن هستند که یکی از مولفه‌های آن ناپایداری و ناایمنی سازه‌ای است.

مهدویان خاطرنشان کرد: نه تنها شهرداری بلکه همه مسؤولان در تمامی دستگاه‌های اجرایی مسؤول بوده و تکلیف داریم که در راستای نوسازی این بافت‌ها تلاش کرده و وقت بگذاریم و هزینه کنیم تا در نهایت و با مشارکت مردم در یک هم افزایی، شاهد شکوفایی بیش از پیش شهر باشیم.

اخبار مرتبط:
امسال ۲۵۵۲ واحد مسکن محرومان در اصفهان احداث می‌شود
امسال ۲۵۵۲ واحد مسکن محرومان در اصفهان احداث می‌شود

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان گفت: ۲ هزار و ۵۵۲ واحد مسکن برای اقشار کم درآمد تحت عنوان مسکن محرومان در سال ۱۴۰۴ احداث می‌شود.

صنعت نساجی اصفهان و چالش‌های آن در تولید
صنعت نساجی اصفهان و چالش‌های آن در تولید

رئیس انجمن صنعت نساجی و پوشاک استان اصفهان گفت: این استان با ۴۰ درصد از کل تولیدات صنعتی نساجی کشور و ۹۸۰۰ واحد صنعتی، به‌عنوان یک قطب مهم در صنعت نساجی شناخته می‌شود.

افتتاح پروژه‌های جدید در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان
افتتاح پروژه‌های جدید در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان از بهره‌برداری پروژه‌های جدید از جمله مجتمع جداسازی و بسته‌بندی میوه، فاز دوم مجتمع صنفی خشکبار و خواروبار و سردخانه یک هزار تنی با هزینه بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است