کد خبر : 279420
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۵ - 09:59
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

حماس: بیشتر اسرای اسرائیلی کشته شده‌اند!

بنا به گفته سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس بسیاری از اسرای دشمن طی هفته‌های اخیر سرنوشتی نامشخص پیدا کردند. به احتمال زیاد بیشتر این اسرا کشته شده‌اند و مسئولیت آن کاملا متوجه دولت رژیم صهیونیستی است.

حماس: بیشتر اسرای اسرائیلی کشته شده‌اند!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس تاکید کرد که نبرد طوفان الاقصی، نبردی مهم در تاریخ ملت و امت و فریادی بود که برای آزادی همه ملت‌ها به صدا درآمد.

وی افزود که ضربات سختی به دشمن وارد کردیم و همچنان به وارد کردن ضرباتی شدیدتر از ضربه هفتم اکتبر به آن ادامه می‌دهیم.

ابوعبیده تاکید کرد که هزار خودروی زرهی اشغالگران اسرائیلی را طی ۱۰۰ روز جنگ هدف قرار داده و منهدم کردیم.

سخنگوی قسام ادامه داد: «هر آنچه را از نیرو‌ها و ادوات جنگی دشمن هدف قرار دادیم، با سلاح‌های ساخت گردان‌های قسام بوده است».

وی تاکید کرد: «حماسه‌ای که مجاهدان ما آفریدند، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین نبرد‌ها در تاریخ امت ثبت خواهد شد».

ابوعبیده اظهار داشت: «نبرد طوفان الاقصی نبرد میهن فلسطین است که ملت و مقاومت در خندقی واحد کنار هم می‌جنگند».

وی تاکید کرد: «مجاهدان ما در مورد ضعف ایمان نیرو‌های دشمن و فرار آن‌ها از میدان به رغم تمامی تجهیزات و سلاح‌هایی که در اختیار دارند، شهادت دادند».

در ادامه این سخنرانی بیان شد: «بسیاری از اسرای دشمن طی هفته‌های اخیر سرنوشتی نامشخص پیدا کردند».

در سخنرانی ابوعبیده آمده است: «به احتمال زیاد بیشتر این اسرا کشته شده‌اند و مسئولیت آن کاملا متوجه دولت رژیم صهیونیستی است».

ابوعبیده تاکید کرد که دستاور‌های ادعایی دشمن در مورد موشک‌ها و تونل‌های غزه، مایه تمسخر است و روزی کذب این ادعا‌ها را ثابت خواهیم کرد.

سخنگوی قسام همچنین به یمن، لبنان و عراق به خاطر ضربات به دشمن درود فرستاد و گفت که فرزندان العاروری و عیاش و دیگر شهدا باید این فرصت تاریخی را برای ضربه زدن به اشغالگران غنیمت شمارند.

وی گفت: «این وظیفه ماست که به دو میلیارد مسلمان اعلام کنیم که دشمن صهیونیستی بیشتر مساجد نوار غزه را تخریب کرده است».

ابوعبیده تأکید کرد: «پیام‌هایی از مقاومت در رابطه با گسترش دامنه عملیات‌ها علیه دشمن صهیونیستی طی روز‌های آینده در صورت ادامه حملات به غزه دریافت کردیم».

وی گفت: «درخواست ما از همه مسلمانان این است که از ماهیت این نبرد و دولت جنایتکار “اسرئیل” آگاه باشند و ضعیف‌ترین ایمان آن است که از یاری رساندن به مظلومان عاجز باشد و به یاری مساجد نشتابد، پس در همه مساجد قنوت بخوانید و برای یاری مقاومت و مظلومان دعا کنید».

ابوعبیده در پایان اظهار داشت: «به یاری خداوند، فجر پیروزی برای ملت ما نزدیک است و جهاد و خون ملت فلسطین هدر نخواهد رفت».

اخبار مرتبط:
رهبر کره‌شمالی: اگر آمریکا اصرار خود در مورد خلع سلاح هسته‌ای ما را کنار بگذارد، دلیلی ندارد که با آن‌ها مذاکره نکنیم
رهبر کره‌شمالی: اگر آمریکا اصرار خود در مورد خلع سلاح هسته‌ای ما را کنار بگذارد، دلیلی ندارد که با آن‌ها مذاکره نکنیم

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، می‌گوید حاضر است با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مذاکره کند به شرط آن که او بر خلع سلاح هسته‌ای پیونگ‌یانگ اصرار نکند.

واکنش ترامپ به آشتی با ایلان ماسک: اینکه او آمد و صحبت کرد، خوب است
واکنش ترامپ به آشتی با ایلان ماسک: اینکه او آمد و صحبت کرد، خوب است

ترامپ پاسخ خبرنگاری را به دیدار با ایلان ماسک در مراسم تشییع چارلی کرک داد. او گفت: «ایلان آمد و سلام کرد. فکر کردم خوب است که او آمد و کمی صحبت کرد. ما رابطه خیلی خوبی داشتیم.»

همسر چارلی کرک: با الهام از آموزه‌های مسیحیت، ضارب همسرم را می‌بخشم
همسر چارلی کرک: با الهام از آموزه‌های مسیحیت، ضارب همسرم را می‌بخشم

اریکا کرک، همسر چارلی کرک، فعال راست‌گرا که به ضرب گلوله کشته شد، در مراسمی که با حضور ده‌ها هزار نفر از جمله دونالد ترامپ و چند چهره شناخته شده دیگر چون ایلان ماسک برگزار شد، به حاضران گفت که او با الهام از آموزه‌های مسیحیت، ضارب همسرش را می‌بخشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است