به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: سردار احمدرضا رادان روز یکشنبه در تشریح آخرین اقدامات واحدهای عمل کننده فراجا در مبارزه با تروریسم اظهار داشت: پس از حادثهِ راسک این قول را به ملت عزیز ایران دادم که انتقامی جانکاه از تروریستها خواهیم گرفت و شایسته است اعلام نمایم که واحدهای عمل کننده پلیس در مبارزه با تروریسم طی چند روز گذشته به توفیقات قابل توجهی دست یافتند.
وی تاکید کرد: چهار عاملِ اصلی حادثه راسک را در عملیاتی غافلگیرانه زنده و سالم دستگیر کردیم که موجب شوک و ضربه روانی به گروهک معاند شد. آنها تصور میکردند که از رصد اطلاعاتی ما خارج شدهاند.
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: به اطلاعاتِ خوبی در خصوص دستگیری سایر عوامل و آمران حادثه راسک رسیدهایم و ریشه تروریسم را باِذن الهی خواهیم سوزاند.
در پی حمله افراد مسلح ناشناس به پاسگاه پلیس در توابع شهرستان راسک که بامداد چهارشنبه – ۲۰ دی – روی داد، یک مامور انتظامی به شهادت رسید؛ این دومین حمله اشرار به یک پاسگاه پلیس در راسک طی ۲ ماه اخیر بود. متاسفانه در این حمله استوار دوم امیرحسین حسین آبادی، به شهادت، رسیدند.
پیش از این نیز ۲۴ آذرماه بر اثر حمله افراد مسلح به یکی از پاسگاههای انتظامی در شهرستان راسک، ۱۱ مامور نیروی انتظامی به شهادت رسیدند.