کد خبر : 279251
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ - 11:19
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

امام جمعه مشهد: ورزشکاران مردم را برای حضور در انتخابات تشویق کنند

امام جمعه مشهد با تأکید بر ضرورت توجه به اصناف با هدف افزایش مشارکت مردمی خاطرنشان کرد: این موضوع خیلی مهم است. هنرمندان، ورزشکاران و اقشار مختلف بازاریان این ظرفیت را دارند که توجیه شوند و از کمک آن‌ها برای برگزاری پرشور انتخابات بهره بگیریم.

امام جمعه مشهد: ورزشکاران مردم را برای حضور در انتخابات تشویق کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جماران نوشت: حجت‌الاسلام سیداحمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد در یکصد و چهل و چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی که با حضور مدیران شهری، مسئولان استانی و فرماندهان رده‌های مختلف نیروهای مسلح استان برگزار شد، اظهار داشت: شور و نشاط انتخاباتی با فعالیت نامزدها حاصل می‌شود. دست نامزدها را برای تبلیغات باز بگذارید. شوراهای اجرایی و نظارت اگر اندکی با دست باز رفتار کنند، نامزدها خودشان مردم را برای حضور در انتخابات تهییج می‌کنند.

وی افزود: البته این فضای باز اگر چه برای ما مهم است تا انتخابات با شور و نشاط ملی برگزار شود، اما اینجا ساحت قدسی امام رضا(ع) از همه‌ چیز مهم‌تر است، بنابر این توجه کنید فضای انتخاباتی بستری را برای برخی هنجارشکنان فراهم نکند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت توجه به اصناف با هدف افزایش مشارکت مردمی خاطرنشان کرد: این موضوع خیلی مهم است. هنرمندان، ورزشکاران و اقشار مختلف بازاریان این ظرفیت را دارند که توجیه شوند و از کمک آن‌ها برای برگزاری پرشور انتخابات بهره بگیریم. در حال حاضر، کمتر از ۵۰ روز به انتخابات باقی مانده و این عرصه باید با مشارکت خود مردم مدیریت شود.

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: ۵۰% دوربین‌های جاده‌ای قادر به رصد دقیق تخلفات نیستند
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: ۵۰% دوربین‌های جاده‌ای قادر به رصد دقیق تخلفات نیستند

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از دوربین‌ها در جاده‌ها کارایی لازم را ندارند و حدود ۵۰ درصد آنها نیاز به کالیبراسیون و اصلاح دارند. موضوع حوادث و تلفات جاده‌ای یکی از مسائل حیاتی است. در کشور‌های مختلف برای کاهش تصادفات جاده‌ای، برنامه‌های مشخصی وجود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است