کد خبر : 278962
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ - 18:34
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

منوچهر متکی به ابراهیم رئیسی کنایه زد

سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان گفت: باید این مذموم شمرده شود که هر رئیس‌جمهوری پس از انتخابات بگوید که من افتخار می‌کنم که حزبی نیستم.

منوچهر متکی به ابراهیم رئیسی کنایه زد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان گفت: رهبر انقلاب قریب به ۲۰ سال پیش در کرمانشاه از ظرفیت نظام برای شکل‌گیری ساختارهای مختلف برای کشورداری گفتند اما با این حال احزاب از اینکه دولت‌ها به شکل سیستمی و چارچوب مند توجهی به تحزب ندارند گلایه مند هستند؛ باید این مذموم شمرده شود که هر رئیس جمهوری پس از انتخابات بگوید که من افتخار می‌کنم که حزبی نیستم.

سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان با تاکید بر اهمیت انتخابات پیش روی مجلس گفت: ما در شرایطی هستیم که دشمن با دهان باز و دریده خود چشم به انتخابات دوخته و همه معاندین قسم خورده برای این انتخابات طمع کردند؛ ما باید به عنوان مجموعه احزاب به تکلیف خود عمل کنیم و گرای مشخص و روشنی به دشمنان بدهیم. همچنین باید به این نکته توجه کنیم که مردم براساس رضایتی که از شرایط کشور دارند پای صندوق‌های رای حاضر می‌شوند و دولت نسبت به این مسئله وظیفه دارد که به رفع مشکلات مردم بویژه مشکلات اقتصادی و معیشتی آنها توجه ویژه‌ای داشته باشند.

اخبار مرتبط:
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام

درخصوص موضوع رفع فیلتر تلگرام با توجه به تفسیرهای شورای نگهبان اظهار نظر قطعی نیازمند اطلاع از جزئیات هرگونه توافق احتمالی است.

غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!
غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!

چند روز پیش، روزنامه‌ی فرانسوی لوموند در گزارشی مفصل به وضعیت اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور پرداخت؛ گزارشی که در آن، رضا پهلوی به‌عنوان فردی توصیف شده که نیم قرن است از ایران دور مانده و در رؤیای بازگشت به تخت سلطنت می‌سوزد.

نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  
نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره کمبود آب و احتمال تخلیه تهران، گفت: ظاهرا آقای پزشکیان گله کرده است که اگر تا آذر بارندگی نداشته باشیم چه خواهد شد؛ از خود آقای پزشکیان سوال می‌کنیم چرا بارندگی‌ها کم شده است؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است