کد خبر : 277611
انتشار : 2024/01/03 - 08:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

برادر همسر سیدرضی موسوی: فرزندان خواهرم با هیچ‌جایی زد و بند ندارند

برادر همسر سیدرضی موسوی جزئیات از زندگی خصوصی او را افشا کرده است.

برادر همسر سیدرضی موسوی: فرزندان خواهرم با هیچ‌جایی زد و بند ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: سیدناصر عمادی، برادر همسر شهید سردار سید رضی موسوی دربرنامه به افق فلسطین گفت: شما به زندگی شهید سیدرضی نگاه کنید، دوتا پسر و یک دختر دارند و همسر ایشان، خواهر من هستند. من از همه کسانی که این عرایض بنده را می شنوند، خواهش می‌کنم در جزئیات زندگی فرزندان و همسرشان دقت کنند. یک روحیه‌ای که حاجی داشت، من به او می‌گفتم شما این همه قدرت و جایگاه دارید، کمک کنید خانم و فرزندانتان یک جایگاه ویژه‌ای داشته باشند. باور کنید می‌گفت خیر و هرکس باید لیاقت، توان و شایستگی خودش را داشته باشد. شما پسر بزرگ او را ببینید چه‌کاره‌ است؟ هیچ کدام از فرزندان او در جایی استخدام نیستند؛ شرکت خصوصی نداشته و با هیچ‌جایی زد و بند ندارند.

وی ادامه داد: خواهر من که همسر ایشان است، بیست و چند سال است که در دمشق معلم است و هنوز در جایی استخدام نشدند. حاج رضی در سال ۶۳ و ۶۲ در محور جنوب شیمیایی می‌شود و هرگز به کمیسیون پزشکی نرفت و چندباری هم ترور شد. آخرین باری که او ترور شد، به خاطر بارها عمل جراحی در ناحیه پا، به کمیسیون پزشکی آمد. من عضو کمیسیون پزشکی بنیاد شهید هستم، به خواهرم گفته بود اگر به ناصر بگویید به کمیسیون نمی‌روم. خیلی وقت‌ها گفته می‌شود سیدرضی مستشار نظامی بود. به موضوع سیاسی و نظامی آن کاری ندارم، اما خدای من شاهد است در آخرین سفری که ایشان را دیدم، مرا به هتلی برد و می‌گفت این طبقه برای زائرین و استراحت آنهاست، هیچ جا صحبتی از خدمتی که ایشان برای زائرین حضرت زینب انجام داده، نگفت و بیان می‌کرد من بزرگترین خادم حضرت زینب هستم.

اخبار مرتبط:
زمانبندی شارژ کالابرگ تغییر کرد!
زمانبندی شارژ کالابرگ تغییر کرد!

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیکی از مرداد ماه با زمانبندی جدید بر اساس رقم آخر کد ملی ایرانیان مقیم کشور انجام می‌شود.

صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد

صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع نوشت: توافق احتمالی ایران و عمان در باره ترتیبات عبور شناورها از تنگه هرمز هیچ ارتباطی با باز شدن فوری این تنگه ندارد در صورت ادامه تخلفات آمریکا، تنگه هرمز حتی با توافق بین ایران و عمان هم باز نخواهد شد.

روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند
روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند

حسن روحانی گفت: در جامعه ما گاهی یک اقلیتی هستند که حرف‌های عجیب و غریب می‌زنند من در سال ۸۳ رفتم خدمت رهبری برای یک موضوعی، بحثی پیش آمد در آنجا، ایشان به مناسبت فرمودند که فلان آقا، اسم بردند، آمده بود پیش من و از من سؤال کرد که می‌خواهد یک جایگاه بزرگی درست کند در یک میدان بزرگ در تهران برای اینکه وقتی امام زمان آمد و خواست سخنرانی کند یک جایگاه مناسب و باعظمتی باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است