کد خبر : 276467
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 11:29
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

از خودگذشتگی کشاورزان شرق اصفهان به منظور تأمین حقابه تالاب گاوخونی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: مرطوب شدن بستر تالاب گاوخونی حرکت رو به جلویی بود که با پیگیری اداره کل حفاظت محیط زیست، انجمن‌های محیط زیست استان، نیروهای خودجوش مردمی و از خودگذشتگی کشاورزان شرق اصفهان رقم خورد.

از خودگذشتگی کشاورزان شرق اصفهان به منظور تأمین حقابه تالاب گاوخونی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمدرضا لاهیجان‌زاده، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با اشاره به اینکه تأمین حقابه تالاب گاوخونی یکی از مطالبات اساسی سازمان حفاظت محیط زیست از وزارت نیرو است، اظهار کرد: خشکی تالاب گاوخونی نتیجه‌ای جز طغیان ریزگردها به استان‌های اصفهان، تهران و یزد نخواهد داشت.

به نوشته فارس؛ وی ادامه داد: از این رو اداره کل حفاظت محیط زیست استان، حقابه تالاب بین‌المللی گاوخونی را به عنوان یک مطالبه مردمی و ملی دنبال می‌کند.

لاهیجان‌زاده بیان کرد: در بازگشایی اخیر زاینده‌رود برای کشاورزان غرب و شرق اصفهان و با تأکید استاندار اصفهان و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور بخشی از حقابه تالاب گاوخونی نیز تأمین شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان خاطرنشان کرد: انتظار می‌رفت بیش از ۲۰ میلیون مترمکعب حقابه تالاب گاوخونی تأمین شود که این مهم رقم نخورد اما مرطوب شدن بستر تالاب نیز حرکت رو به جلویی بود که با پیگیری اداره کل حفاظت محیط زیست، انجمن‌های محیط زیست استان، نیروهای خودجوش مردمی و از خودگذشتگی کشاورزان شرق اصفهان رقم خورد.

وی افزود: کشاورزان شرق اصفهان در حفاظت و حراست از جریان زاینده‌رود تا تالاب همکاری بسیار مؤثری را با تیم‌های گشت و نظارت آب منطقه‌ای و محیط زیست داشتند و جمعی از کشاورزان به منظور تأمین حقابه تالاب گاوخونی از حقابه خود گذشتند و با مسدود کردن ورودی زمین‌های کشاورزی خود اجازه دادند تا تالاب گاوخونی نیز از زاینده رود بهره‌مند شود.

لاهیجان‌زاده گفت: این اقدام فداکارانه کشاورزان شرق اصفهان و علی الخصوص کشاورزان ورزنه جای تقدیر دارد و نشان دهنده پای‌بندی کشاورزان اصفهان به مسؤولیت اجتماعی و محیط زیست است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان اضافه کرد: ورود زاینده‌رود حتی به میزان کم، به تالاب گاوخونی می‌تواند در رهاسازی‌های بعدی تأثیر مطلوبی در آبگیری تالاب داشته باشد، این رهاسازی اولیه منجر به سیراب شدن اولیه بستر رودخانه شد.

وی عنوان کرد: هرچند که پاییز امسال آن گونه که پیش‌بینی شده بود پربارش نبود اما امیدواریم با بارش‌های زمستان و بالاخص دی ماه، زمینه رهاسازی زاینده رود در زمستان و اوایل فروردین سال آینده و تأمین حقابه تالاب بین‌المللی گاوخونی فراهم شود.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تقویت الگوهای گرم تابستانه و مخاطرات ناشی از افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما طی هفته پیش رو هشدار سطح زرد صادر کرد.

تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد
تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: متهمی که جوانی ۲۹ ساله را به قتل رسانده و متواری شده بود در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات مأموران انتظامی این فرماندهی دستگیر شد.

افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود
افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در پی افزایش قیمت نان در اصفهان،، امید شریفی، توضیحاتی ارائه داد و از تشدید نظارت‌ها بر قیمت‌گذاری نان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است