کد خبر : 276460
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 09:12
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون اجرایی رئیس جمهور:

ظرفیت همه استان‌ها برای برگزاری همایش‌های بین‌المللی استفاده شود

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: ظرفیت همه استان‌ها برای برگزاری همایش‌های بین‌المللی استفاده شود.

ظرفیت همه استان‌ها برای برگزاری همایش‌های بین‌المللی استفاده شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن منصوری صبح سه‌شنبه پنجم دی‌ماه، در حاشیه بازدید از سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مجموعه در کشور بی‌همتا و منحصر به فرد است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان با اختلاف از لحاظ کیفی، فنی، زیبایی و از همه نظر از سالن اجلاس فعلی که مورد استفاده قرار می‌گیرد برازنده‌تر است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور عنوان کرد: این مجموعه افتخاری برای ایران اسلامی است تا بتواند میزبان برنامه‌های بین‌المللی و ملی باشد.

منصوری متذکر شد: هدف این است که از این ظرفیت به نفع کشور استفاده شود از این رو با همه ظرفیت آماده همکاری هستیم.

وی افزود: هدف دولت سیزدهم این است که از تمرکزگرایی فاصله بگیرد و ظرفیت‌های استان‌ها را در امور مختلف فعال کند، سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان نیز یکی از همین ظرفیت‌ها است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تمایل داریم از ظرفیت استان‌ها بالاخص اصفهان در این خصوص بهره‌مند شویم.

بهره‌برداری مطلوب از سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان در دستور کار است

همچنین سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان نیز در این خصوص گفت: بهره‌برداری مطلوب از سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان، یکی از موضوعاتی است که از ریاست جمهوری پیگیری کرده‌ایم و در سفر اخیر رئیس جمهور مورد تأکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: این مجموعه پاسخگوی نیاز کشور است و می‌تواند مجموعه‌ای همه جانبه برای میزبانی هیأت‌های خارجی باشد.

مرتضوی خاطرنشان کرد: از این رو با دستور ریاست‌جمهوری مقرر شد تا زمینه بهره‌مندی از این مجموعه بعنوان یک ظرفیت ملی دنبال شود.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است