کد خبر : 276388
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۵ - 17:01
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

وزارت نیرو: برق و گاز نَداریم ناچاریم مازوت بسوزانیم

علی سلاجقه درباره سوزاندن مازوت در پالایشگاه شازند گفت: در حال حاضر ما در ۳ استان تهران، البرز و اصفهان اصلا بحث مازوت‌سوزی نداریم.

وزارت نیرو: برق و گاز نَداریم ناچاریم مازوت بسوزانیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: رئیس سازمان محیط زیست توضیحاتی‌را درخصوص سوزاندن مازوت در پالایشگاه شازند ارائه داد.

علی سلاجقه درباره سوزاندن مازوت در پالایشگاه شازند گفت: در حال حاضر ما در ۳ استان تهران، البرز و اصفهان اصلا بحث مازوت‌سوزی نداریم.

رئیس سازمان محیط زیست بیان کرد: آلایندگی اصلا به دلیل پایداری جو است، وقتی جریان هوا اتفاق نمی‌افتد. اگر هیچ سوختی هم انجام نشود و صنایع هم تعطیل شود و فقط همین ماشین‌ها که در داخل هستند عبور و مرور کنند این آلایندگی باز هم شاید با شدت کمتر اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به سوختن مازوت در پالایشگاه شازند بیان کرد: در بحث شازند همان روز که ما به عنوان امین مردم این را گفتیم و اعلام کردم تا آن موقع سوخت مازوت انجام نشده بود. همان روز با توجه به این‌که کمبود گاز به وجود آمده بود، خود وزارت نفت با وزارت نیرو هماهنگ کردند و گفتند کمبود گاز به عنوان سوخت سالم برای کشور وجود دارد، آمدند در اطلاعیه‌ای از سوی شرکت‌های ملی گاز و برق در استان اعلام کردند و گفتند باتوجه به این‌که سوخت نداریم و سهمیه سوخت این مناطق هم تمام شده، به دلیل آن که مردم با مشکل مواجه نشوند ناچاریم از مازوت استفاده کنیم که این اتفاق افتاد.

سلاجقه تاکید کرد: اما واقعا دولت رویکردش این است تمام نیروگاه‌ها و پتروپایشگاه‌هایی که در مجاورت مناطق جمعیتی هستند تا حد امکان از مازوت استفاده نکنند و این شروع شده است.

وی درباره این‌که مردم از کیفیت بنزین گلایه دارند آیا سازمان محیط‌زیست روی تولید بنزین استاندارد نظارت دارد، اظهار داشت: کاملا پایش می‌کنیم. دائم تمام ایستگاه‌های سوخت را در کلان شهرها پایش می‌کنیم، مرتب نمونه می‌گیریم و کارشناسان ما به مراکز می‌روند.

رئیس سازمان محیط زیست بیان کرد: در تهران غالبا یورو بنزین ۴ وجود دارد، ولی ببینید از استان‌های دیگر ماشین‌ها به تهران ورود می‌کنند، شاید گاهی اوقات با یوروها و کیفیت پایین‌تر بنزین در استان‌های دیگر باشد و این تاثیر می‌گذارد. ما امیدواریم این را بتوانیم تعمیم دهیم و وزارت نفت هم در بحث کیفی‌سازی و بهینه‌سازی که در حال اتفاق است کار را تسریع کند و اعتبارات لازم تأمین شود تا ان‌شاالله به امید خدا این بحث (آلودگی هوا) را کمتر داشته باشیم.

اخبار مرتبط:
انتشار یک خبر تازه درباره اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی
انتشار یک خبر تازه درباره اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: متأسفانه، در حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی صورت‌وضعیت مربوط به اردوی دانش‌آموزی تنظیم نشده بود و همین امر موجب شد این اتوبوس مانند یک وسیله نقلیه عمومی معمولی تلقی شود.

گزارشی از جزئیات قتل دختر ۷ ساله اصفهانی؛ نیم‌تنه پایینی المیرا پیدا نشده است!
گزارشی از جزئیات قتل دختر ۷ ساله اصفهانی؛ نیم‌تنه پایینی المیرا پیدا نشده است!

هفدهم اسفند ماه سال گذشته «المیرا (نازگل) زارع»، دختربچه ۷ ساله در روستای دهکرم اصفهان به طرز مشکوکی مفقود می‌شود. خانواده ماجرا را به پلیس اطلاع می‌دهند و پلیس پس از چند روز با کمک سگ‌های زنده‌یاب اقدام به جست‌وجو در حوالی روستا می‌کند و به جسد سوخته المیرا می‌رسد

عضو شورای شهر رشت: حجم بارندگی در رشت طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده / بحران الان در پیربازار است
عضو شورای شهر رشت: حجم بارندگی در رشت طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده / بحران الان در پیربازار است

عضو شورای شهر رشت گفت: حجم بارندگی در طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده است. دبی آبی که از رودخانه رد می‌شود بسیار زیاد است و منجر به آب گرفتگی در برخی از مناطق شهری در ارتفاع پایین شده است. طبق رصد ما همه پای کار هستند، اما حجم بارندگی بسیار زیاد است و مسیر همه‌ی آب‌ها منتهی به رودخانه بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است