کد خبر : 276346
انتشار : 2023/12/26 - 12:37
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

آقاتهرانی، نماینده مجلس: قالیباف اگر ۳۰ ثانیه وقت بگذارد، مشکل طرح حجاب حل می‌شود / بی‌حجاب ها دارند جولان می‌دهند

آقاتهرانی بیان کرد: طرح عفاف و حجاب را از طریق ماده ۸۵ پیش بردیم و متأسفانه عزمی در مدیریت مجلس نیست. این مسأله به این مهمی تنها با ۳۰ ثانیه وقت گذاشتن رئیس مجلس حل می‌شود.

آقاتهرانی، نماینده مجلس: قالیباف اگر ۳۰ ثانیه وقت بگذارد، مشکل طرح حجاب حل می‌شود / بی‌حجاب ها دارند جولان می‌دهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: طرح عفاف و حجاب را از طریق ماده ۸۵ پیش بردیم و متأسفانه عزمی در مدیریت مجلس نیست. این مسأله به این مهمی تنها با ۳۰ ثانیه وقت گذاشتن رییس مجلس حل می‌شود.
 

حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی ظهر امروز دوشنبه در جمع ائمه جمعه خوزستان اظهار کرد: انقلاب اسلامی فرصت خوبی برای توسعه اسلام قرار داده است و باید از انقلابی که ثمره مجاهدت و جان فشانی شهدا است برای پیشبرد انقلاب استفاده کرد.
 
وی افزود: جوان‌ها دلشان با انقلاب است و باید بتوانیم ارتباط بین نسلی را که رهبری انقلاب تاکید داشتند، جدی بگیریم.
 
آقاتهرانی ادامه داد: یکی از سرمایه‌های فرهنگی، علاقه و محبت مردم به دین و اهل بیت است و باید روحانیت این را قدر بداند و استفاده کند.
 
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: کمیسیون فرهنگی مجلس برای حل چالش‌های فرهنگی و دغدغه‌های فرهنگی تلاش‌های زیادی انجام داد. یکی از این مساله‌ها، بحث عفاف و حجاب است و کارهای آن انجام شده و یک سال است در مجلس معطل مانده است. این تأخیر حقیقتاً باعث جولان و تثبیت بی حجابی در کشور می‌شود.
 
وی با انتقاد از مدیریت مجلس بیان کرد: در هیچ جای دنیا مدیریت فضای مجازی در بیرون از کشور نیست و به اسم آزادی شاهد رهاشدگی در فضای مجازی هستیم.
 
حجت الاسلام آقاتهرانی بیان کرد: طرح عفاف و حجاب را از طریق ماده ۸۵ پیش بردیم و متأسفانه عزمی در مدیریت مجلس نیست. این مسأله به این مهمی تنها با ۳۰ ثانیه وقت گذاشتن رئیس مجلس حل می‌شود.
 
وی با اشاره به نقش ائمه جمعه و خطبه‌ها در هدایت جامعه اظهار کرد: روحانیت از این تریبون برای هدایت جامعه استفاده کنند و خطبه‌های عالمانه و برخواسته از دل جامعه جریان ساز است.
 
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: علامه مصباح نماد بصیرت است و بارها اندیشه و شخصیت علامه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیر شده است و ائمه جمعه از این اندیشه جامعه را هدایت کنند.
 
وی با گلایه از صداوسیما گفت: صداوسیما باید از این منبع فکری و فرهنگی برای رشد و تعالی جامعه استفاده کند و اندیشه علامه مصباح، اندیشه پویا و روزآمد است.

اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است