کد خبر : 276300
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۵ - 10:01
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پل شهرستان در اصفهان سنگ‌فرش شد

سخنگوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت‌: کار سنگ‌فرش پل تاریخی شهرستان در اصفهان از مدتی پیش با برآورد هزینه 2 میلیارد تومان آغاز شده است.

پل شهرستان در اصفهان سنگ‌فرش شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شهرام امیری، سخنگوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان اظهار داشت: کار سنگ‌فرش پل تاریخی شهرستان در اصفهان از مدتی پیش آغاز شده است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: این اثر تاریخی توسط پیمانکار اداره کل میراث فرهنگی اصفهان در حال مرمت است.

امیری برآورد هزینه مرمت این پل را ۲ میلیارد تومان اعلام کرد.

سخنگوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان پیش‌بینی کرد کار سنگ‌فرش این پل تاریخی تا آخر این هفته به پایان برسد.

پل شهرستان که با نام‌های پل جی یا پل جسر حسین نیز شناخته می‌شود، از مکان‌های دیدنی اصفهان به شمار می‌رود و قدیمی‌ترین پل شهر اصفهان روی زاینده رود است.

به عقیده برخی محققین اساس این پل به دوره ساسانى باز می‌گردد؛ ولى ریشه و پایه هخامنشى دارد و قسمت‌هاى فوقانى آن الحاقاتى از آثار دوره دیالمه و سلاجقه را شامل می‌شود.

پایه‌های پل روی سنگ‌های طبیعی کف رودخانه استوار شده و طول آن از ستون مدور آجری تا انتهای سنگ‌فرش قدیمی، در حدود ۱۰۵ متر و عرض آن از ۴.۲۵ تا ۵ متر متغیر است.

پل شهرستان دارای ۱۱ چشمه و ۱۲ پایه سنگی بزرگ است.

این اثر تاریخی در یک دی ۱۳۴۸ با شماره ثبت ۸۸۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.

اخبار مرتبط:
اصفهان در انتظار سامانه جدید بارشی؛ دمای ۲۹ شهر به زیر صفر رسید
اصفهان در انتظار سامانه جدید بارشی؛ دمای ۲۹ شهر به زیر صفر رسید

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ورود سامانه بارشی به استان از عصر چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه خبرداد.

قدردانی استاندار اصفهان از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قدردانی استاندار اصفهان از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

استاندار اصفهان در پیامی از حضور حماسی مردم استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه قدردانی کرد.

مدارس و ادارات استان اصفهان فردا باز است
مدارس و ادارات استان اصفهان فردا باز است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدارس، ادارات و بانک‌های سراسر استان اصفهان فردا سه‌شنبه ۲۳ بهمن باز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است